Knjige koje će vas nasmijavati sve do ljeta

Knjige koje će vas
nasmijavati sve do ljeta

Knjige cover

Do službenog početka ljeta ostalo je još 45 dana. Taman da se pripremite za ljetna čitanja i književne liste za plažu… Donosimo naslove koji će vas zabaviti i uvesti u ono bezbrižno ljetno raspoloženje…

Two for the Dough, Janet Evanovich

Roman je objavljen 1996. godine te donosi priču o Stephanie Plum, lovkinji na glave. Kao i svi drugi romani o ovoj specifičnoj i jako zanimljivoj junakinji, roman je instantno stekao status bestsellera i proveo je uzastopnih 36 tjedana na Top 150 listi.

Two for the Dough, Janet Evanovich

Running with Scissors, Augusten Burroughs

Running with Scissors memoari su iz 2002. godine spisatelja Augustena Burroughsa. Knjiga donosi pomalo bizarne priče iz njegovog djetinjstva, nakon što ga je majka, strastvena pušačica, odvela da živi s njezinim psihijatrom. Roman je proveo čak osam tjedana kao bestseller New York Timesa.

Running with Scissors, Augusten Burroughs

I Am America (And So Can You!), Stephen Colbert

Ova satirična knjiga objavljena je 2007., a autor je mega popularan voditelj, tada, The Colbert Reporta, Stephen Colbert. Knjiga je bila na New York Times Bestseller listi puna dvadeset i četiri tjedna, a držala je prvo mjesto čak četrnaest tjedana.

I Am America (And So Can You!), Stephen Colbert

Dress Your Family in Corduroy and Denim, David Sedaris

Zbirka od dvadeset i dva autobiografska eseja objavljena je 2004., a potpisuje ju američki humorist David Sedaris. Napisao je iznimno duhovite eseje o svojem odrastanju u Raleighu, Sjevernoj Karolini, opisao je na najsmješniji mogući način svoje ono se s članovima obitelji te svoj život i profesionalnu karijeru u New Yorku i Francuskoj.

Dress Your Family in Corduroy and Denim, David Sedaris

Smashed, Squashed, Splattered, Chewed, Chunked and Spewed, Lance Carbuncle

Idjit Galoot ima problem. Pobjegao iz kuće svog gospodara zbog kratkog izleta gradom i traženjem za raznim otpacima po gradu… Kada se vratio, ovaj stariji pas, basset hound, shvati da se njegov gospodar spakirao i preselio na Floridu. Bez njega, naravno. Paralelno njegov gospodar ima posla s kršćanskim teroristima, preparačima iz močvare, raznim pop groupiejima, bluzerima…

Smashed, Squashed, Splattered, Chewed, Chunked and Spewed, Lance Carbuncle

Confessions of a Shopaholic, Sophie Kinsella

Becky Bloomwood ima prekrasan stan u Londonu, cijelu trupu glamuroznih prijatelja te garderobu punu trendi odjeće. Jedini problem je u tome što ona ništa od navedenog ne može priuštiti. Kolumnistica je Successful Saving magazina što ju neizmjerno dosađuje. Stalno joj stižu opomene iz banke, a ona se tješi s novim, kupljenim sitnicama.

Confessions of a Shopaholic, Sophie Kinsella

Are You There, Vodka? It’s Me, Chelsea, Chelsea Handler

Chelsea Handler objavila je 2008. knjigu, zbirku humorističnih eseja o njezinom životu. Knjiga je isprva prodana u 1,7 milijuna primjerka te je držala bestseller mjesta na nekoliko ljestvica. 2011. televizijski pilot da bi NBC snimio dvije sezone humoristične serije Are You There, Chelsea?, nastale prema ovoj knjizi.

Are You There, Vodka It's Me, Chelsea, Chelsea Handler

Učitati još
Zatvori