Ponovo doživite kino pod vedrim nebom

Ponovo doživite kino pod vedrim nebom

Screen on the Green inovativni je projekt koji je prvi puta u Zagrebu uspješno spojio domaću i svjetsku kinematografiju s atraktivnim “zelenim” lokacijama u gradu. Filmske projekcije održavaju se na travnatim površinama najpopularnijih gradskih parkova što predstavlja izniman doživljaj za brojne posjetitelje. Stavljajući naglasak na svoj audiovizualni program, Screen on the Green predstavlja pravo osvježenje u kulturno – zabavnoj ponudi grada.

screen on green 8

Osnovna ideja ove manifestacije je pružiti posjetiteljima jedinstven doživljaj kina pod zvijezdama. Na Screen on the Greenu će i ove godine biti prikazan velik broj filmova iz strane i domaće produkcije. S obzirom da se ulaznice za filmske projekcije ne naplaćuju, svi posjetitelji će potpuno besplatno moći uživati u glazbeno – filmskom programu. Program počinje 29. svibnja u 19 sati i 30 minuta glazbenim nastupom te filmskom projekcijom u 21 sat. Za detaljan program pratite web stranicu screen.com.hr te facebook stranicu.

screen on green post 6

Glavna obilježja festivala su besplatne projekcije, atraktivne “zelene” lokacije, naglašena ekološka komponenta festivala, popularni animirani i igrani filmovi za djecu i odrasle, glazbeni dio programa kao uvertira projekcijama te humanitarni karakter festivala.

screen on green post 5

Foto: screen.com.hr, facebook

Učitati još
Zatvori