Poznati projekt ‘Hrvatska iz zraka’ na Zrinjevcu

Poznati projekt ‘Hrvatska iz
zraka’ na Zrinjevcu

Biogradska marina

Biogradska marina

Najveći hrvatski fotografski projekt ‘Hrvatska iz zraka’, stvaran je sedam godina i premijerno prikazan u zagrebačkom HDLU prije točno dvije godine, gdje je oborio rekorde posjećenosti. Od tada do danas izložba na solarni pogon postavljena je na trgove i rive 19 hrvatskih gradova, a predstavljala je Hrvatsku i u centru Milana za vrijeme najvećeg svjetskog sajma EXPO 2015. Dosad ju je vidjelo 1,200.000 ljudi što ju čini najposjećenijom hrvatskom izložbom fotografija.

Bunari Dalmatinske Zagore

Bunari Dalmatinske Zagore

Rijeka, karneval

Rijeka, karneval

Izložba je realizirana uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba te se uz postav izložbe može pogledati multimedijalna projekcija fotografija, a mogu se nabaviti fotografije, kalendari i razglednice kao i raskošne ali povoljne monografije ‘Hrvatska iz zraka’. Prihod od kupovine ulaže se u razvijanje projekta ‘Hrvatska iz zraka’ i drugih, novih projekata Kluba za ekspedicionizam i kulturu. Od ove godine, a na upite brojnih građana, u prodaji su i plakati sa 40 najpopularnijih motiva Zagreba i Hrvatske iz zraka po povoljnim, promotivnim cijenama. Izložba je otvorena svaki dan do 28 lipnja, od 9 do 24 h.

Nakon Zagreba izložba putuje u Poreč (01-12. srpanj), Lošinj (15-27. srpanj), Zadar (30.srpanj – 16.kolovoz), Korčula (18-26. kolovoz) i Samobor (05-17. listopad).

Učitati još
Zatvori