Bend Pravila Igre ima turneju po kinima u mjesecu zaljubljenih

Bend Pravila Igre ima turneju po
kinima u mjesecu zaljubljenih

Pravila igre – turneja po CineStar kinima

Mladi i talentirani glazbenici iz grupe Pravila igre, svojom turnejom po CineStar kinima, predstavit će svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje” na vrlo maštovit i intiman način. Prvi su u Hrvatskoj koji će izvesti nešto poput ovoga jer se i vode mišlju da publici uvijek treba predstaviti nešto novo, svježe, drugačije i do sada neviđeno. Radi se 3D koncertnoj turneji, posebnom audio vizualnom doživljaju. Kada je riječ o njihovoj glazbi, grupa Pravila igre odiše modernim i urbanim zvukom kojeg uvijek prate tekstovi s kojima se publika lako poistovjećuje. U relativno kratkom periodu, pridobili su naklonost publike i krenuli nizati hitove koje danas često možemo čuti na radio stanicama i na raznim top listama. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, odavno su osvojili srca brojnih obožavateljica.

„Želja nam je povezati se s našim fanovima na jedan potpuno drugačiji i do sada neviđen način. Cilj nam je da se svi dobro zabavimo, da prenesemo emociju te da publici pružimo jedno nezaboravno iskustvo. Na 3D turneju po dvoranama CineStar kina smo se odlučili po uzoru na svjetske bendove koji na taj način stvaraju emotivniji i čvršći odnos sa svojom publikom.“– dodaju momci iz grupe.

 

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske. Prvi nastup rezerviran je za Osijek 04. veljače 2019. Zatim slijedi Rijeka 11. veljače, potom Split u kinu CineStar Joker 15. veljače. U Varaždinu će momci zagrijati publiku 18. veljače, a za kraj pripremaju spektakl u zagrebačkom CineStaru, 22. veljače u Branimir Centru. Pošto je poznato da je veljača mjesec zaljubljenih, ova turneja je definitivno dobar način za provesti divnu i nezaboravnu večer.

Trenutni aktualni singl grupe Pravila igre je pjesma „Baš kad mi ne treba“, s kojim će nastupiti na 25. Zagrebačkom festivalu. Ulaznice za koncerte po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim ili ovdje.

Foto: promo

Učitati još
Zatvori