Serije iz 90-ih čijim se revivalima veselimo

Serije iz 90-ih čijim se
revivalima veselimo

Mad about you 1

Devedesete se vraćaju u toliko oblika, no nama najdraži, barem trenutno, nije onaj u modi, već na TV-u. Popularne serije iz devedesetih dobivaju svoje revivale (ili reboote, kako vam draže), a mi ih ne možemo dočekati. Koje ćemo gledati, saznajte u nastavku…

MAD ABOUT YOU

Paul Reiser i Helen Hunt, par koji je glumio šarmantan par iz serije, prije par dana potvrdili su svoje sudjelovanje u rebootu serije i snimanju jedne cijele epizode. Reboot će potipsati Danny Jacobson, originalni kreator serije. Kada serija dolazi na male ekrane još ne znamo – no, jako se veselimo njihovom povratku!

Mad about you 2

Mad About You

MURPHY BROWN

Medijska kuća CBS donosi još jedan revival – kultnu seriju Murphy Brown! Novih 13 epizoda vratit će u naše domove zgode i nezgode novinarke i voditeljice Murphy Brown u vrijeme političkih i kulturnih prevrata. Autorica serije Diane English vraća se kao spisateljica tj. scenaristica serije i kao izvršna producentica, zajedno s Candice Bergen.

Originalna serija snimala se i prikazivala od 1988. do 1998. godine. Serija je tijekom svojeg prikazivanja bila nominirana za nagradu Emmy čak 62 puta i osvojila ih je ravno 18 puta. Također je bila nominirana 15 puta za nagradu, no osvojila ga je 3 puta. Bergen je za svoju, sada već legendarnu ulogu Murphy Brown osvojila čak pet Emmy nagrade i dva Golden Globesa. Serija je doživjela punih deset sezona, a jedanaestu ćemo najvjerojatnije gledati već krajem ove godine. Do tada – prisjetite se omiljene nam Murphy s novim, starim planom za binge-watching!

MURPHY BROWN, Joe Regalbuto, Candice Bergen, Grant Shaud, Faith Ford, Charles Kimbrough, (Season 1),

Murphy Brown 1

ROSEANNE

Popularna serija iz devedesetih vraća se na male ekrane i to s originalnom postavom! Gdje se nalaze i u kojim su fazama života svi članovi uže i šire Barr obitelji te njihovi prijatelji i kolege s posla, gledat ćemo i vjerujemo, mnogo se smijati.

Roseanne (ABC) season 1 Fall 1988 Shown: [top] Sara Gilbert, Alicia Goranson, Laurie Metcalf [on sofa] Michael Fishman, Roseanne, John Goodman

Učitati još
Zatvori