Rami Malek u ulozi negativca u novom James Bondu

Rami Malek u ulozi negativca u
novom James Bondu

Oscarom nagrađenog Ramija Maleka, koji je oduševio publiku i kritiku u ulozi Freddieja Mercuryja u filmu Bohemian Rhapsody, uskoro ćemo gledati u novom James Bondu. Ovoga puta glumit će negativca u 25. filmu o slavnom tajnom agentu. Njegova uloga se odnosi na tajanstvenog zlikovca koji je naoružan opasnom novom tehnologijom.

Detalji, još uvijek, o Malekovom liku nisu otkriveni, a on je sam poslao video poruku kojom potvrđuje da će igrati negativca.

Što znamo o novom Jamesu Bondu?

Bond će opet biti pozvan da spasi svijet od zlog protivnika  i to sve u jednom radnom danu za 007.

Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir je kratkotrajan kada se pojavio njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e tražeći pomoć. Misija spašavanja otetog znanstvenika pokazala se daleko opasnijom od očekivane, što dovodi Bonda na trag tajanstvenog zlikovca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Također je potvrđeno da će se Ralph Fiennes i Ben Whishaw vratiti kao M i Q, dok se Naomie Harris vraća kao Moneypenny, dok će Rory Kinnear ponovno igrati MI6 šefa osoblja Billa Tannera.

Jeffrey Wright vraća kao bivši agent CIA-e Felix Leiter. Setu se pridružuju zvijezde iz Captain Marvela Lashana Lynch i glumica iz Game Night – Billy Magnussen te Ana de Armas, Dali Benssalah i David Dencik.

Tko sudjeluje u stvaranju filma?

Phoebe Waller-Bridge je također stajala iza Ubojstva Eve i druga je žena autor u povijesti Bonda, nakon Johanne Harwood, koja je radila na dr. No i From Russia With Love.

Ostali koautori na Bond 25 su iskusni bondovski pisci Neal Purvis i Robert Wade zajedno sa Scottom Z Burnsom, koji su radili 2007.  na The Bourne Ultimatum.

Film je režirao Cary Joji Fukunaga, koji je radio na HBO seriji True Detective i Netflixovoj drami Maniac. Fukunaga je došao prošle godine nakon što je Danny Boyle napustio projekt zbog “kreativnih razilaženja”.

 

Učitati još
Zatvori