“Isn’t It Romantic” je romantična komedija uz koju ćemo proslaviti Valentinovo

Romantična komedija zasigurno je, bez obzira na trendove, najomiljeniji filmski žanr. Svakome je potrebno opustiti se uz laganu priču koja grije srca i oslikava osmijeh na licu. U skladu s tim toplim osjećajima koji su u direktnoj vezi s romantičnim komedijama volimo vrijeme opuštanja i odmora provesti uz ovakve filmove. Stoga se brojni obožavatelji vesele veljači i premijeri filma Isn’t It Romantic.

Od ovog filma možemo očekivati provjerenu zabavu tipičnu za ovaj žanr. Puno simpatičnoj humora, cinizma, nespretnosti i romantike.

Protagonistica u stvarnom životu proživljava stvarnu romantičnu komediju

Rebel Wilson pojavljuje se u ulozi  Natalie, cinične arhitektice iz New Yorka koja stvarno mrzi romantične komedije. Zapravo je istinski razočarana u ljubav , no misteriozno se nalazi usred sladunjavog scenarija koji je njena stvarnost. Nakon što je udarila glavom dok je bježala od pokušaja pljačke, probudi se u bolnici, a od tada sve oko nje postaje romantična komedija. Svakodnevni život postaje poligon za avanture, obožavatelje i ljubavne izazove.

Zadesi je apsolutno sve što proživljavaju najromantičniji nositelji priča iz romantičnih komedija – ljubljenje na kiši, romantična koreografija, uzbudljivi ljubavni odnosi… I, naravno, ne bi ovo bils romantična komedija bez masivnog, prekrasnog apartmana u kojem živi svaki protagonist. Elegantan interijer važan je dio scenografije.

“Isn’t It Romantic” stiže u kina za Dan zaljubljenih

Film ponovno povezuje Wilson s Adamom DeVine, koji glumi Josha, najboljeg prijatelja i suradnika Natalie. U međuvremenu, Liam Hemsworth igra Blake, koji je Natalin šarmantni i uporni obožavatelj. U  filmu također glumi Priyanka Chopra i Betty Gilpin.

A kao i kod bilo koje dobre romantične komedije, nije li romantična, postavljena je na kazališta na Valentinovo 2019. Stoga već sada možete planirati kako ćete obilježiti Dan zaljubljenih bili u vezi ili ne. Ova će vas nestašna i beskrajno duhovita romantična komedija zasigurno zabaviti, ali i zagrijati srca.

 

Foto: Screenshot

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori