Fantastični filmovi na Medvedgradu

U bajkovitoj atmosferi Medvedgrada poviše Zagreba moći ćete uživati 3. i 4. srpnja na dvije projekcije odličnih filmova. Atmosfera tvrđave, šume i projekcija pod vedrim nebom idealne su za prikazivanje nešto ‘strašnijih’ filmova.

fantastic3

Prvu večer projekcija odličnog američkog trilera ‘The Drop’ počinje u 22 sata. Film nose izvrsni glumci, Tom Hardy i James Gandolfini, tako da je dobar provod garantiran.

Druga večer rezervirana je za za kultni klasik ‘The Shining’ s genijalnim Jackom Nicholsonom. Projekcija također počinje u 22 sata.

Cijena pojedinačne ulaznice za projekcije je 45kn i u cijenu je uključen prijevoz. Svakako požurite po svoj primjerak jer je broj ulaznica ograničen! Ulaznice se mogu kupiti svaki dan na blagajni kina Europa od 17-20h i na blagajni ljetnog kina Tuškanac od 20:30-23:30h.

fantastic2

Nakon projekcije 4. srpnja slavi se zatvaranje petog izdanja Fantastic Zagreb film festivala na Medvedgradu. Tulum će trajati do zore te će se ‘pozdraviti sunce’ iznad svjetala grada uz legendarnu ekipu sa Yammat FM-a!

medvedgrad post

Informacije o polasku i odlasku autobusa možete saznati na 2015.fantastic-zagreb.com.

Učitati još
Zatvori