Emma Stone i Ryan Gosling još jednom zajedno

Emma Stone i Ryan Gosling još
jednom zajedno

Damien Chazelle, režiser zaslužan za veliki kino hit ‘Whiplash’, zaslužan je i za novi film zanimljivog naziva – ‘La La Land’ s Emmom Stone i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama. Ovo će im biti treća suradnja na velikom platnu, i to nakon uspješnica ‘Crazy, Stupid, Love’ i ‘Gangster Squad’.

scena iz filma 'Crazy, Stupid, Love'

scena iz filma ‘Crazy, Stupid, Love’

Kako prenosi Entertainment Weekly, radnja filma odvija se u Los Angelesu, kako i sam naziv implicira, a ono što nam kao gledateljima dolazi kao iznenađenje jest da se radi o posebnom žanru – mjuziklu. Ryan Gosling nosi glavnu ulogu muzičara, dok Emma Stone utjelovljuje glumicu u usponu. Ljubavna je to priča o paru u jednoj specifičnoj Fred Astaire/Ginger Rogers maniri.

Režiser u filmu citira neke od najpoznatijih plesnih točaka ovog kultnog filmskog plesnog para – kao onu legendarnu iz filma ‘Top Hat’, 1935. – ‘Isn’t This a Lovely Day (To Be Caught in the Rain)’:

Film ‘La La Land’ ponovno spaja Chazella i Oskarovca, izvrsnog dramskog glumca J.K. Simmonsa koji u filmu ima malu, no vjerujemo, zapaženu ulogu. ‘La La Land’ dolazi u kina u prosincu 2016. godine, a do tada ćemo pričekati do prvog trailera u kojemu ćemo, nadamo se, vidjeti i te prve plesne korake jednog od omiljenih filmskih ljubavnih parova Stone/Gosling…

la-la-land

Foto: Entertainment Weekly, Crazy, Stupid, Love, Getty Images

Učitati još
Zatvori