Dubrovnik dobiva ljetne glazbene igre

Nakon Dubrovačkih ljetnih igara i Igre prijestolja, s punim pravom možemo reći da Dubrovnik dobiva i glazbene igre. Ovoga ljeta dubrovački će Lazareti zaživjeti punim plućima i plesati do jutra, uz mnoštvo događanja.

watergate1

No, jedan program zaslužuje posebnu pozornost. Bon ton, suvremeni butik i galerija, po prvi puta, Hrvatskoj predstavlja i dovodi Watergate, jednu od vodećih i najuređenijih institucija suvremene glazbe iz Berlina, koja u Lazarete dovodi neka od najvećih imena svjetske elektronske glazbene scene. Watergate produkcija dolazi u Adria regiju s ciljem da donese vrhunsku zabavu u Dubrovnik, baziranu na berlinškoj plesnoj kulturi, plesu do zore i slobodi bivanja. Ako ćete boraviti u Dubrovniku 29. srpnja te 05. i 12. kolovoza, svjedočit ćete vrhunskom audio-vizualnom iskustvu.

watergate2

Na eventu Watergate goes Croatia No 1 koji će se održati 29. srpnja, ugostit će Ellen Allien, koja je s etiketom BPitch Control postala jedna od ključnih figura berlinške elektronske scene. Osim nje, svirat će Watergate starosjedioci Sebo K., Marco Resmann, Matthias Meyer i Jimi Jules koji su osvojili mnoga srca i fanove u Watergateu.

Lazareti

Lazareti

Bon bon event koji će se održati 05. kolovoza, može se sa sigurnošću nazvati ‘Ladies Night’. Uz Nadju Božić koja predstavlja domaće snage, u goste nam dolaze i gošća iz Beograda, Tijana T koja se može pohvaliti svirkom u Panorama Baru (Berlin), te Eva Be, bivša članica Jazzanova i Sonarkollektiv DJ timova. No, zvijezda večeri je svakako Kim Ann Foxman (Firehouse Records) koja nam u goste dolazi iz New Yorka.

Ellen Allien

Ellen Allien

Naš treći rejv, Watergate goes Croatia No 2, ostavili smo za gran finale 12. kolovoza, a koji će biti sukus najbolje glazbe koja je nastala pod okriljem Watergate Recordsa u 2015 godini. Tiefschwarz feat. Khan i Ruede Hagelstein izvođači su s friško objavljenim albumima koji uspjeh na međunarodnoj sceni duguju upravo Berlinu i rezidenciji u Watergateu. Drugi plesni podij na plaži uz obalu Komarde, tijekom svih događanja će svojim zvukovima uveseljavati Felver i Jogarde, te Enco Kern.

Tiefschwarz ft. Khan

Tiefschwarz ft. Khan

A kako Watergate zvuči, poslušajte u nastavku.

Karte su u pretprodaji putem online sustava Entrio, Resident Advisor i AgentCASH, te ekskluzivno u zagrebačkom bon tonu, po cijeni od 150,00 kn. Na dan događanja, ulaznice su dostupne na ulazu po cijeni 230,00 kn.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori