Preslatki korgiji u filmu o kraljičinim najdražim ljubimcima

Dobro je poznato da su korgiji, uz konje, najdraži ljubimci britanske kraljice Elizabete. Strastvena obožavateljica pasa, cijeli život je okružena preslatkim velškim korgijima. Još od djetinjstva se ne odvaja od njih, a upravo je to poslužilo kao inspiracija za novi animirani film. Redatelj filma Ben Stassen zavrtio je cijelu priču pa je animirani film odličan izbor za sve uzraste. Korgiji su tako postali glavni glumci u filmu ”The Queen’s Corgi” koji u veljači stiže u Europska kina. U nastavku zavirite na prvi trailer filma koji će osvojiti sve ljubitelje životinja.

Korgiji u glavnoj ulozi

Korgiji su kraljičini omiljeni mezimci, a ona to pred očima javnosti niti ne skriva. Na fotkama u britanskim novinama imamo ju prilike vidjeti kako jaše konje u društvu svojih manjih četveronožnih ljubimaca. Priča u središte zbivanja stavlja velškog korgija, štenca Rexa. U uzbudljivoj radnji mališan se prvo izgubi, potom se i zaljubi, susretne s raznim psećim klanovima drugih pasmina.. a u cijelom tom procesu upoznaje samog sebe te se kao ‘novi’ pas vraća na kraljevski dvor. Rex kraljičin omiljen korgi stoga se već može naslutiti kako će film završiti.

Foto: IMDb, YouTube

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori