Flamingo luftići i ovog ljeta su hit, a na njima se zabavlja i jedno simpatično društvo

@lilgirlvelvet

Od pretprošlog ljeta flamingo luftić postao je nezaobilazan dodatak za odlazak na plažu i bazen. Među jednako popularnima istaknuo se i luftić u obliku jednoroga. Instagram profile preplavili su oni raznih boja i veličina i moramo priznati da izgledaju jako cool. No s obzirom na to da se trendovi svake godine mijenjaju, ovog ljeta na njima uz ljude uživaju i psi! Čini se kako je ljeto počelo već prije nekoliko tjedana za simpatično društvo francuskih buldoga, a simpatične fotke pronašli smo na profilu @lilgirlvelvet.

Flamingo luftić za ludu zabavu s kućnim ljubimcima

@lilgirlvelvet

I njima je baš kao i nama potrebno osvježenje. Pseće plaže o kojima smo već pisali polako se popunjavaju kako se približavamo srpnju. Osim klasičnih igračaka poput loptica i bumeranga, jedna vlasnica dosjetila se kako zabavu podići na jednu novu razinu. Naime u svom dvorištu svakodnevno organizira druženja s prijateljima koji također imaju francuske buldoge za ljubimce i čini se kako se i četveronožnim mezimcima ideja jako sviđa. Osim što ih odijevaju u kupaće kostime jedan rekvizit izaziva posebno uzbuđenje i radost – flamingo luftić.

Ideja za druženje s klincima, prijateljima i ljubimcima

Ako ne planirate tako skoro na put prema nekim morskim destinacijama, a imate bazen ili možda netko od prijatelja posjeduje jedan u vrtu ovo je odlična ideja za organizirate druženje s dragim ljudima. Uključite i mališane, ljubimce i naravno flamingo luftić. Prema fotkama s Instagrama čini se kako je ovo savršen recept za najluđu ljetnu zabavu o kojoj će se još dugo pričati.

@lilgirlvelvet
@lilgirlvelvet

Foto: Instagram (@lilgirlvelvet)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori