Cool stvari za pse koji vole avanture u prirodi

Uzice, povodci, ruksaci, pokrivala, vreće za spavanje i još mnogo toga pronašli smo na profilu cool kalifornijskog brenda Wilderdog. Svi vlasnici pasa koji su jedva dočekali proljetnu sezonu kako bi se upustili u avanture na otvorenom dobro znaju da je ljubimca potrebno ‘opremiti’ kako bi izleti i vikendi prošli bezbrižno.

Wilderdog su osmislili ljubitelji avanture, ali i obožavatelji čovjekovih najodanijih četveronožnih prijatelja – pasa. Ono što ih čini drugačijima od ostalih brendova je da na svoje proizvode izdaju doživotnu garanciju, a dostavljaju diljem svijeta s naknadom od nešto manje od 5 dolara.

Wilderdog – bezbrižnim korakom u avanturu

No, osim što kreiraju jako stylish stvarčice za omiljene ljubimce, željne pustolovina, Wilderdog je svoju viziju pretočio u hvale vrijedan humanitaran projekt. Naime, za svaki kupljeni proizvod doniraju pola kilograma hrane u azile diljem Amerike. Svakog mjeseca izaberu neki drugi i olakšaju napuštenim psićima uvjete života u prihvatilištima za zbrinjavanje.

Stylish ljubimci nose samo najbolje

Wilderdog namijenjen je psićima slobodnog duha, onima koji vole trčati nesputano, boraviti u prirodi, provlačiti se kroz grmlje i naravno – spavati u blatu. Za svakog vlasnika prava je noćna mora upravo ono što njihovog mezimca jako veseli.

Dobra vijest je da su uzice i povodci izrađeni specijalnom tehnikom pa je gotovo nemoguće da ih pokidaju u igri, a vreće za spavanje su vodopropusne i brzo se suše, a svi proizvodi peru se u perilici za rublje. Izaberite svoj omiljeni set i uskladite ga s vlastitom opremom – zajedničke avanture mogu početi i istovremeno mogu biti jako stylish.

 

Foto: Instagram

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori