Birajte ove torbe za zabavniji eko shopping

Odlazak na tržnicu za mnoge je osim nužne kupnje namirnica, ritual kojim u svoj život unosimo ono prirodno i zdravo. Posjet najdražim ‘kumicama’, kupnja svježeg voća i povrća, zdrave hrane te planiranje nedjeljnog ručka svakoga veseli.

No, taj zdravi pristup često bude narušen prilikom kupnji namirnica jer što više namirnica kupujemo to više plastičnih vrećica koristimo i taj eko trenutak zapravo postane narušen zbog jedne jedine radnje – korištenja tih zloglasnih vrećica, jednih od osnovnih zagađivača okoliša.

Odlazak na tržnicu možete olakšati korištenjem popularnih cekera ili tote torbi, no u zadnje vrijeme kupci ne zaziru niti od korištenja kolica za kupnju. Iako ih povezujemo s možda manje atraktivnim pomaghalom za kupnju – to ne mora biti tako, posebno ako koristite Ekolica načinjena od šiblja s hrvatskim potpisom.

Na tržištu se već nekoliko godina, no nikada nije kasno za nabavku ovih višenamjenskih kolica za osobnu upotrebu koja se sastoje od pletene košare s drškom i osovine na kotačima. U cijelosti su unikatan i ekološki proizvod, ručni rad starih majstora obrtnika iz okolice Varaždina.

Osim kolica tu je Ceker Rogoz, no i torbe stranog dizajna čijom kupnjom potpomažete ekolokim inicijativama i pokretima. Kako god bilo, za koju god varijantu se odlučili, svakako je bolje koristiti dugotrajnu torbu, ceker ili kolica umjeto jednokratnih plastičnih vrećica. A ako želite ostaviti i kreativni utisak, izbor takvih pomagala kao modnih komada stvarno je velik.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori