Završen je Rovinj Beach Polo Cup

U finalu trećeg Rovinj Beach Polo Cupa koji se odigrao u nedjelju na plaži Porton Biondi, slavio je tim u bojama domaćina, tvrtke Adris.

Guillermo Steta, Juan Clemente Marambio, Bruce i Davis Colley iz tima Adris, u nepoštednoj borbi savladali su tim Miller rezultatom 7:4,5. Treće mjesto izborio je tim Veuve Clicquot pobijedivši Caprice-Mevisto rezultatom 8:6,5. Četvrto mjesto zauzeo je tim Bentley savladavši igrače iz tima Franc Dubbary.

Pobjednički tim Rovinj Beach Polo Cupa

Uzbudljivu završnicu jedinog polo turnira na pijesku u ovom dijelu svijeta, iz prvog reda pratile su Jo i Leah Wood, bivša supruga i kćer legendarnog Rolling Stonea, Ronnija Wooda. Kako to polo tradicija nalaže, birao se i najljepši šešir ili fascinator, a žiri je vrijednim poklonom sponzora Caprice nagradio šešir Stephanie Göettmann. Dodjelom satova Franck Dubarry timu Adris za itekako zasluženo prvo mjesto, ovogodišnji Rovinj Beach Polo Cup službeno je završio.

Jo Wood, Douglas Friedman i Leah Wood

Pobjednice najboljeg šešira

Na plaži Porton Biondi ove smo godine imali priliku gledati šest timova s igračima 12 nacija, a prvi put su održane i večernje utakmice, pod svjetlima reflektora i s vizurom starog grada u pozadini. Sudionici i gosti pola uživali su u koncertu Sophie Ellis-Bextor te se družili s igračima tijekom parade Bentleya i konja. Nastupile su i Franka Batelić te Kelli-Leigh, a prvu utakmicu turnira početnim izbacivanjem lopte otvorila je zvijezda CSI: Miamija, Eva LaRue.

Kako je bilo na prva dva dana Rovinj Beach Polo Cupa, otkrijte ovdje.

Sophie Ellis Bextor

Parada na ulicama Rovinja

Franka Batelić i Eva LaRue

Već nakon tri godine, Rovinj Beach Polo Cup istaknuo se kao nezaobilazan turnir za sve ljubitelje ovog kraljevskog sporta, profesionalne igrače, pa čak i za jaipurskog maharadžu koji je zaigrao za tim Franck Dubarry. U grad je donio tri dana ispunjena vrhunskim mečevima, dobrom glazbom i zabavom zbog kojih je Rovinj ovog vikenda bio centar luksuznog polo svijeta.

Pobjednički tim Adris

Više informacija o ovogodišnjem Rovinj Beach Polo turniru možete pronaći na službenoj web stranici – www.rovinjbeachpolocup.com.

 

Foto: PR

0