Kako izgleda treći Rovinj Beach Polo Cup?

Sva pažnja publike, ali i medija, ovog je vikenda bila usmjerena na Rovinj, prelijepi istarski obalni gradić, u kojem je održan treći po redu Rovinj Beach Polo Cup. On je trajao od 7. lipnja sve do danas, a za glavno mjesto događanja odabrana je prekrasna rovinjska plaža Porton Biondi.

Čast da obilježi početak prve utakmice trećeg Rovinj Beach Polo Cupa pripala je Evi LaRue, zvijezdi serije CSI Miami, koja je bacila prvu loptu na polo teren i tako otvorila dvoboj između timova Miller i Adris, ujedno prošlogodišnjih dobitnika, a s rezultatom 7-5 naposljetku je slavio Adris.

Franka Batelić i Eva LaRue

Napeto je bilo i na utakmici timova Bentley i Franck Dubarry, u kojoj je Bentley odnio pobjedu s rezultatom 8-4. Veueve Clicquot također je slavio, i to protiv tima Caprice-Mevisto s rezultatom 9,5-3. Sportski dio priče pratio je i bogat zabavni program, a samo dijelić uzbudljivih događanja predstavljao je nastup naše Franke Batelić koja nas je ove godine predstavljala na Eurosongu, dolazak gošće iznenađenja, britanske glazbenice Kelli Leigh, i raskošan vatromet koji se nadvio nad rovinjskim morem na kraju prve večeri.

Kelli Leigh

Vatromet

Drugi dan Rovinj Beach Polo Cupa bio je podjednako uzbudljiv. Polo parada argentinskih konja i igrača pola koji su prodefilirali kroz centar Rovinja, malo je koga ostavila ravnodušnim. Igrači su bili praćeni luksuznim i skupocjenim Bentley automobilima, a okupljeno mnoštvo nakratko se moglo upoznati s glavnim protagonistima ove kraljevske igre. Događanja na terenu i izvan njega, uzvanici su pratili pripadajućim dress codeom, tipičnim za polo događanja, koji u jedno spaja glamur i eleganciju, s damskim šeširima, ženstvenim haljinama i skupocjenim nakitom. U popodnevnim satima ponovno su odigrani mečevi, a njih je pratilo i natjecanje Most Fab Hat Competition, u kojem su uzvanice odmjeravale snage svojim šeširima.

Vrhunac bogatog glazbenog dijela programa bio je večernji koncert popularne britanske zvijezde Sophie Ellis-Bextor, koja je na pozornici izvela svoje najveće hitove Murder on the dance floor, I won’t change you i If this Ain’t love. Ovo je za Sophie prvi boravak u Hrvatskoj, koja je o našoj zemlji čula samo najljepše riječi: “O vašoj zemlji svi pričaju i dosad sam već zaključila kako je riječ o vrlo popularnoj turističkoj destinaciji, pogotovo među Britancima. U Rovinju sam se čak uspjela odmoriti, nakon dugo sam vremena zaspala bez dječjih suza”, simpatično je komentirala Sophie, koja je dvostruka mama, jednog 14-godišnjaka i jednog 2-godišnjaka.

Sophie Ellis Bextor

Sophie nakon Rovinja planira odmor s obitelji na Ibizi i francuskoj rivijeri, a od rujna kreće na veliku turneju s orkestrom, pa je ovaj koncert, koji je ujedno otvorio i Rovinj Summer Music festival, bio odlična uvertira.

Više informacija o ovogodišnjem Rovinj Beach Polo turniru možete pronaći na službenoj web stranici – www.rovinjbeachpolocup.com

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori