Sinoć je i u Zagrebu održana svjetska premijera filma Bohemian Rhapsody

Sinoć je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema powered by CineStar  održana svjetska premijera jednog od najiščekivanijih filmova godine – Bohemian rhapsody. Kinematografija je napokon dočekala film koji u svom punom sjaju slavi grupu Queen i utjecaj Freddieja Mercuryja, a kakvi su naši dojmovi čitajte na linku.

Sinoćnja premijera powered by Mastercard izazvala je nevjerojatne emocije uslijed vanserijske glume i dva sata fenomenalne glazbe, a večer je privukla i brojne poznate: direktorica CineStara i članica Uprave – Jadranka Islamović, Zdenka Kovačiček, Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Jurica Popović, Martina Tomčić, Mirjana Mikulec, Martina Validžić, Tomo in der Mühlen, Saša Lozar, Matija Cvek, Antonio Franić, Arsen Anton Ostojić, Gorana i Alen Marin, Neno Belan, Igor Barberić, ali i mnogobrojne obožavatelje grupe Queen koji su ispunili svih pet punih dvorana Kaptol Boutique Cinema.

Za glazbeni program koji je ispunio iščekivanje satelitskog prijenosa iz Wembley Arene  bili su zaduženi: Vortex Strings na violončelu i klaviru te izuzetni vokalisti i polaznici škole Husar&Tomčić  U kulminaciji nastupa im se pridružio Saša Lozar, a sve je točke koreografirao Igor Barberić.

Dobitniku nagrade Emmy, Ramiju Maleku, pripala je čast uskočiti u Freddijeve cipele. Malek je veliki obožavatelj njegove glazbe i bio je oduševljen što ima priliku saznati više o ovoj glazbenoj ikoni, dok se uz njega u filmu pojavljuju Lucy BoyntonGwilym LeeBen HardyJoe MazzelloAidan GillenTom HollanderAllen Leech i Aaron McCusker. Posebno je važno istaknuti da su Brian May i Roger Taylor bili dio tima tijekom cijelog kreativnog procesa i njihovo sudjelovanje je osiguralo da film ostane vjeran povijesti.

Saša Lozar

Film u distribuciji Blitza u ostalim CineStar kinima počinje s prikazivanjem pretpremijerno od 26. listopada te osigurate svoja mjesta na vrijeme. Ne zaboravite pozvati odlično društvo koje zna uživati u vrhunskoj glumi i glazbi koja je utjecala ili će nesumjivo utjecati na mnoge generacije. Ulaznice su već u prodaji http://bit.ly/BohemianRhapsodyCineStar.

Aleksandra Dojčinović

Zdenka Kovačiček

Matija Vuica

Mirjana Mikulec

Neno Belan

Tomo in der Muhlen sa ženom

Igor Barberić

Foto: Bojan Zibar

0