Poznati na otvorenju pelješkog hotela Bellevue

bellevue2

Suzy Josipović, Iva Jerković i Duje Kaliterna

Sinoć je u Orebiću službeno otvoren novoobnovljeni luksuzni hotel Bellevue, a svečanom otvorenju pridružile su se brojne osobe iz javnog života. Redatelj Dalibor Matanić koji je sa svojim filmom Zvizdan imao izuzetno uspješnu godinu kao kum hotela prerezao je vrpcu, dok je službeni dio događanja vodila Iva Jerković. Gosti su imali prilike uživati u nastupu Nine Badrić, saksofoniste Jakše Kriletića te modnim revijama.

bellevue4

Dalibor Matanić

Terasa hotela Bellevue sinoć je bila idealna kulisa za modne revije dizajnerica Marije Cvitanović, Marine Lacković i mnogih drugih brendova, a druženje na Pelješcu nisu propustile Helena Minić Matanić, Vanja Mamić, Suzy Josipović i drugi.

bellevue8

Nina Badrić

Hotel Bellevue u Orebiću smješten je uz samo more, a kombinacija njegovog šumsko-morskog ambijenta čini ga jednim od najljepših mjesta na našoj obali. Njegov ukupni kapacitet čini 39 smještajnih jedinica, od čega je većina izvedena u stilu prostranih luksuznih soba i jednog predsjedničkog apartmana. Hotel se može pohvaliti i s dva restorana, piano barom, beach klubom i vanjskim bazenom, a tu je i velika lounge terasa. Za izgled kompleksa zaslužni su arhitekti Duje Kaliterna i Jan Pivac.

Jan Pivac i Duje Kaliterna

Jan Pivac i Duje Kaliterna

Vanja Mamić i Suzy Josipović

Vanja Mamić i Suzy Josipović

Marija Cvitanović

Marija Cvitanović

Dora Juras Pivac, Lorena Kovač i Tanja Tafro

Dora Juras Pivac, Lorena Kovač i Tanja Tafro

Foto: Josip Belamarić

0