Otvorenje izložbe “Diva behind the shoes” uz promociju novog broja Diva Style

Otvorenje izložbe “Diva Behind the Shoes”, uz promociju broja lifestyle magazina Diva Style, održano je sinoć u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Redakcija-Dive-STYLE

Redakcija Dive Style

U povodu predstavljanja novog broja Diva Stylea, redakcija je u suradnji s prodavaonicom Karla koja ove godine slavi 25. rođendan pripremila izložbu cipela poznatih Hrvatica. Izložba naziva “Diva Behind the Shoes” otkriva zanimljive priče nekih od najdražih cipela koje nose domaće zvijezde, baš poput onih Jelene Rozge, Matije Vuice, Indire Levak, Lane Banely, Sandre Bagarić i mnogih drugih, a moći će se pogledati do 24. 6. 2015. od 17 do 22 sata, u radno vrijeme HNK.

Iva-Balaban

Iva Balaban

Na novom broju i otvorenju izložbe redakciji Diva Stylea došli su čestitati mnogi suradnici, dizajneri te poznata lica domaće modne scene, od kojih su se tu našli Nenad Korkut, Saša Šekoranja, Ivan Alduk, Robert Sever, Mia Kovačić, Mara Bratoš te Iva Balaban, koja i krasi naslovnicu ljetnog broja Diva Stylea.

Mia-Kovačić

Mia Kovačić

Uvodno predstavljanje vodila je voditeljica Ana Radišić, dok su ponešto o povijesti cipela rekle i kustosice zagrebačkog Etnografskog muzeja Aida Brenko i Vesna Zorić.

Jelena Rozga, Nenad Korkut, Tonkica Zlački

Diva STYLE donosi, kao i uvijek, mnogo modnih tema. Od pregršt novih trendova, preporuka, hit komada i praktičnih savjeta za njihovo nošenje do velikih intervjua. Tu su i modni i beauty editorijali modnih fotografa Marka Grubišića, Mladena Šarića, Franje Matkovića i mladog Jakova Baričića.

Mare-Milin

Mare Milin

Diva STYLE donosi i mnogo tema iz područja ljepote, od koraljnih i brončanih trendova u make-upu do novih i uzbudljivih nijansi te novi pogled na Pariz, moderan, uzbudljiv i dizajnerski. Diva STYLE na kioske stiže već 19. 6. 2015., a cijena magazina je 25 kuna, dok će se ekskluzivno u paketu s tunikom koju je oslikao Saša Šekoranja moći kupiti u svim dm-ovim prodavaonicama za 49,90 kuna.

Lana-Banely, Tonkica-Zlački

Lana Banely, Tonkica Zlački

Saša-Šekoranja

Saša Šekoranja

Klisab

Klisab

Sandra-Bagarić,Tonkica-Zlački

Sandra Bagarić, Tonkica Zlački

Tonkica-Zlački,Ivana-Balaban-i-Ana-Radišić

Tonkica Zlački, Ivana Balaban i Ana Radišić

Romana Dugandžija, Eva Misirača, Ines Preindl

Martina-Felja

Martina Felja

Ivan-Alduk

Ivan Alduk

Viktor-Drago,Tonkica-Zlački

Viktor Drago, Tonkica Zlački

Tihana-Harapin-Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Vinko-Filipić,-Sanela-Seferagić

Vinko Filipić, Sanela Seferagić

Sever-ekipa

Robert Sever, Jasmina Kapetanović

Foto: Tomislav Miletić/Pixell

0