Brojne poznate dame uživale u prvoj večeri Girls Weekenda

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Sinoć je svečano otvoren Girls Weekend, revija dobrog filma, zabave i ženskih razgovora. Nakon otvorenja  i tradicionalne torte posjetitelji su imali priliku premijerno pogledati film Whitney, dokumentarni film o životu i karijere jedne od najvećih pjevačkih ikona; Whitney Houston. Glazbenu uvertiru u cijelu večer svojim predivnim glasom dala je mlada glazbenica Domenica Dragoje u što su se uvjerile brojne poznate osobe poput Nine Badrić, Ive Šulentić, Zsa Zse, Antonije Šola, Lucije Lugomer, Alex Milinkovic, Kristine Bangoura i brojnih drugih.

Lucija Lugomer

Lucija Lugomer

Girls Weekend u Kaptol Boutique Cinema

Pored spomenutog filma ovog vikenda moći će se pogledati film Bez dlake na jeziku (Empowered), o junakinji bez dlake na jeziku, film Knjižara (The Bookshop) koji prati život udovice koja usprkos političkoj opresiji 1959 godina otvara knjižaru u engleskom gradiću. Girls Weekend će ugostiti i ekipu hrvatskog filma Aleksi koji prati glavnu junakinju Aleksi (Tihana Lazović) koja se nakon bezuspješnog pokušaja studiranja vraća kući na Pelješac.

Alis Marić

Alis Marić

Uz reviju filmova, upriličeni su i ugodni razgovori uspješnih žena, tokom kojih ćete dobiti uvid u razne teme. Večeras nas očekuje panel Žena u traganju za sobom s Alis Marić koja će sa svojim poznatim gošćama koje osjećaju strast prema pisanju ili čitanju razgovarati o motivima koji su bili presudni za pisanje knjige ili bavljenje knjigama. Subota će biti rezervirana za filmski razgovor s protagonistima filma Aleksi koji će moderirati Vlatka Kolarović, dok će se u nedjelju na panelu Balans privatnog i poslovnog, poznata executive coach Sonja Runkas (1moment.hr), pokušati prepustiti uživanju u trenutku zajedno s posjetiteljicama  i postići idealnu životnu ravnotežu.

Zsa Zsa

Zsa Zsa

Idealan vikend sa ženskim društvom

Kupnjom ulaznice za film iz programa Girls Weekenda posjetiteljice mogu očekivati posebno iskustvo pa tako u WOW baru kina mogu uživati u degustaciji vina vinarije Kaptol, Somersbyju cideru, Vitamin Wellu vodi, Rosato Mio koktelima i kolačićima. Nezaobilazni su i drugi sadržaji poput beauty cornera by Philips, prezentacije Samsung uređaja,  Diners Club cornera,  savjetovanja dr. Ritz, ali i biljni selfie point by IRIS MBM te mala zelena oaza by Dnevna doza biljaka, za sve one koji žele na trenutak pobjeći od betona i asfalta.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i povedite svoje prijateljice, bake, mame, tete, sestre i sve drage osobe da se osjećaju uistinu posebnima!

Sonja Runkas

Sonja Runkas

Nina Kaić Madić

Nina Kaić Madić

Alex Milinković

Alex Milinković

Antonija Šola

Antonija Šola

Marinka Akrap i Sandra Njavro

Marinka Akrap i Sandra Njavro

Domenica Dragoje

Domenica Dragoje

Foto: Mario Poje

0