6 najljepših haljina s dodjele nagrade Emmy

Na sinoćnjim 67. godišnjim dodjelama nagrade Emmy, u prvom su planu osim kipića koje su zvijezde ponijele sa sobom, među kojima je najviše otišlo u ruke ekipi iz serije ‘Igre prijestolja’, pričalo se i o zanosnim kreacijama poznatih ljepotica i glumica u usponu.

naomi

Naomi Watts, Liev Schreiber

Dame znaju da je pojavljivanje na crvenom tepihu važno kao i samo sudjelovanje na dodjeli, a njihove toalete ostavile su bez daha sve prisutne. Glumica Naomi Watts tako se prošetala pod ruku sa svojim dugogodišnjim partnerom Lievom Shreiber u Dior Couture haljini, naglašenoj zanimljivim detaljima.

emmy5

Kerry Washington

Kerry Washington pozirala je u Marc Jacobs haljini s prorezom koja je naglasila njenu vitku liniju. Dizajnerska kreacija Jenny Packhman je odlično pristajala Emmi Roberts, dok je Claire Danes odabrala ljubičastu Prada haljinu. Među zvijezdama koje su se odlučile začiniti svoj look, bila je i famozna Amanda Peet koja je pokazala malo kože u haljini Michaela Korsa. Jedna od najljepših haljina bila je i ona Jessice Pare, koja je nosila Monse kreaciju u neodoljivoj ružičastoj nijansi. Glumica Taylor Schilling izabrala je Stellu McCartney, s kojom nitko na crvenom tepihu ne može pogriješiti. Pogledajte neke od top lookova sa ovogodišnje dodjele nagrade Emmy.

amanda

Amanda Peet

emmaroberts

Emma Roberts

emmy7

Taylor Schilling

emmy2

Jessica Pare

Foto: Gettyimages

0