#OstajemDoma: Simona Antonović

#OstajemDoma: Simona Antonović

Prošlog tjedna imali smo priliku popričati i sa Simonom Antonović. Virtualnim putem, naravno, jer je i naša poznata make up artistica podržala inicijativu #OstajemDoma i sa svojom obitelji dane provodi u izolaciji. Simona je relativno nedavno postala mama, pa će joj ovi dani bez sumnje biti dragocjeni za praćenje svakog novog podviga i naučene stvari svoje kćerkice, a kako još provesti ovo vrijeme, osim u akciji oko djeteta, otkrila nam je u nastavku.

  • Priključila si se kampanji #OstajemDoma. Što te motiviralo?

Motivirala me ozbiljnost zdrastvene i ekonomske situacije prouzročene Covid-19 virusom i potreba za sigurnosti moje obitelji, a samim time i svojih susjeda i sugrađana. Pridržavam se svih mjera opreza kako bi bili što uspješniji u prevladavanju ovog nesvakidašnjeg stanja.

  • Kako provodiš vrijeme u samoizolaciji?

Kao i uobičajeno kad ne radim, s malom bebom je to akcija 24/7, nemam vremena za ništa drugo osim baviti se s njom. Sad kad je i tata stalno doma s nama, stignem staviti i masku na lice, te redovno vježbati.

  • Najbolji film za pogledati u ovom trenutku?

La Grande Bellezza, The Life Aquatic with Steve Zissou, Proljeće-Ljeto-Jesen-Zima-Proljeće, Pret-a-Porter, Pink Flamingos.

  • Najbolja knjiga za pročitati u ovom trenutku?

Novi Zavjet.

  • Najbolja serija za bingeati u ovom trenutku?

The Crown, Sex Education, The New Pope. Čista razbibriga. A odlična je i dokumentarna serija Babies na Netflixu.

  • Najbolja glazba za opuštanje u ovom trenutku?

Uvijek volim Kings of Convinience, Mozart me najbolje opušta, a trenutno obožavam Beach House.

  • Kako najbolje provesti vrijeme sama sa sobom?

Za mene je to kombinacija sređivanja životnog prostora, kuhanje, meditiranje i vježbanje yoge, te svakodnevna njega lica, tijela i duha.

  • Kako najbolje provesti vrijeme sa svojom obitelji/ukućanima?

Najbolje u šetnjama u prirodi, no trenutno doma u igri s bebom, maženjem, gledanjem filma ili serije, razgovorima koji nisu svakodnevni, glupiranje, zajedničkim obrocima.

  • Koje si zaostatke sada napokon riješila ili ćeš ih tek riješiti ;)?

Ništa pretjerano, veliko proljetno čišćenje. Nemam zaostataka, a ostatak vremena pokušati ću isplanirati nove poslovne aktivnosti i izazove.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori