#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite spust ziplineom na Plitvicama za dvije osobe

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite spust
ziplineom na Plitvicama za dvije osobe

Ispred nas su topli i sunčani proljetni i ljetni mjeseci tijekom kojih ćemo svaki slobodan dan iskoristiti za bijeg od gradske vreve i uživanje u istraživanju nekih još neotkrivenih kutaka i novih mjesta. Kao jedan od najpopularnijih izleta i ove će se godine istaknuti Nacionalni park Plitvička jezera, a ako ljepotu krajolika koji ga stvara želite doživjeti na novi način, točnije iz neke druge perspektive, u novom izdanju #OdbrojavamDo giveawaya pripremili smo nešto baš za vas! U suradnji s Ziplineom Pazi Medo, poklanjamo vam uzbudljivi spust ziplineom koji donosi najljepši pogled na prirodne ljepote Like.

Uzbudljivi spust s pogledom na prirodne ljepote Like

Priča o Ziplineu Pazi Medo započela je kao dio projekta SRC Bijeli Vrh čiji je cilj bio poboljšati životne prilike stanovnika tog područja,pružiti priliku mladim ljudima da ostanu u Lici, te privući posjetitelje kako bi imali priliku upoznati ljepote Like. SRC Bijeli Vrh nalazi se na zapadnoj granici NP Plitvička jezera i obuhvaća 100 hektara sportsko – rekreativnih zona. Blizina NP Plitvička Jezera, NP Sjeverni Velebit i rijeke Gacke, čine ovaj kraj jedinstvenim i zanimljivim brojnim zaljubljenicima u netaknutu prirodu, a zipline je njegova najveća atrakcija.

Ukupna dužina čeličnog užeta je 1700 m i to ga čini jednim od najdužih ziplineova iz jednog komada u Europi. Moguće je postići brzinu veću od 120 km/h, ali za to je potrebno imati leđni vjetar (sa sjevera). Čak i ako puše čeoni vjetar (s juga), postižu se brzine od oko 100 km/h. Dolazna platforma ujedno je i predivan vidikovac s pogledom na 3 doline u okolici gdje možete popiti piće i uživati u predivnom pogledu nakon vašeg leta.

Uz spust ziplineom za dvije osobe, u novom #OdbrojavamDo darivanju osvojit ćete i najam bicikala za dvije osobe kako biste i pobliže istražili ovaj predivan kutak.

Journal x Zipline Pazi Medo

Igramo se u komentarima ispod Facebook objave ovog linka, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti @pazimedo Facebook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do ponedjeljka, 25. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica nagrade je Ines Kalinić. Čestitamo!

Foto: Zipline Pazi Medo

Učitati još
Zatvori