#OdbrojavamDo giveaway:  Osvojite shopping s prijateljicom u Arena Centru

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite shopping s
prijateljicom u Arena Centru

Sa sve toplijim i sunčanijim danima, te s povratkom poznatoj rutini, starim navikama i omiljenim ritualima, proljeće nam je ipak donijelo dozu optimizma. Kako bismo vama, ali i sebi, olakšali i uljepšali prve dane u novoj normali, sastavljali smo bucket listu želja i stvari kojima se veselimo, a neke od želja smo vam i ostvarili u #OdbrojavamDo darivanjima.

Za kraj #OdbrojavamDo giveawaya, u suradnji s Arena Centrom i Mastercardom, pripremili smo još jedno odlično iznenađenje koje će vam bez sumnje izmamiti osmijeh na lice i zbog kojeg ćete još jednom poželjeti okušati svoju sreću. Uz sve što vam treba za najbolji shopping, Arena Centar ima i sve što vam treba da konačno zavolite ponedjeljak. Zašto je ponedjeljak novi vikend i najbolji dan za shopping?

Uz Arena Centar, ponedjeljak je ‘novi vikend’

Iako je shopping uvijek dobra ideja, odsada, ponedjeljak postaje dan rezerviran za odlazak u omiljeni shopping centar. Za najduži vikend, najljepši ponedjeljak i najbolji shopping svaki tjedan, Arena Centar je u suradnji s Mastercardom pripremio VIKEND+ ponedjeljak. Svaki ponedjeljak u mjesecu stvoren je za uživanje u ugodnom i sigurnom shoppingu. Plaćanjem Mastercard® i Maestro® karticama u odabranim trgovinama Arena Centra moći ćete ostvariti odlične popuste, a opcija beskontaktnog plaćanja vaš će shopping učiniti bržim i sigurnijim.

Arena Centar i Mastercard znaju da je shopping najbolji u društvu zbog čega su za posljednji #OdbrojavamDo giveaway pripremili dvije VIKEND+ poklon kartice u vrijednosti od 500 kuna. Što trebate učiniti kao biste ih imali prilike osvojiti i tako razveseliti sebe i svoju omiljenu shopping partnericu ili partnera?

Upute za sudjelovanje u Journal x Arena Centar giveawayu

Igramo se na Journal.hr Facebook profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti @arenacentar Facebook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu koju vodite u Arena Centar shopping

Giveaway traje do subote, 6. lipnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika. Sretno!

Update članka: Dobitnica je Ana Kerajica. Čestitamo!

Pravila natječaja

Organizator natječaja
Natječaj organizira lifestyle portal Journal.hr u suradnji s Arena Centrom. Trajanje natječaja
Natječaj traje od 4. lipnja 2020. do 6. lipnja 2020. u 11:59:59h. Počinje po objavi članka na portalu i objavi na Facebook stranici Journal.hr-a.
Nagrada
Dvije VIKEND+ poklon kartice u vrijednosti od 500 kuna.
Izvlačenje dobitnika
Dobitnik natječaja bira se metodom slučajnog odabira.
Sudionici
U natječaju mogu sudjelovati svi čitatelji Journal.hr-a na području Republike Hrvatske koji su punoljetne.

Foto: Arena Centar, Pexels

Učitati još
Zatvori