#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite kajaking i piknik na Zrmanji za dvije osobe

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite kajaking i
piknik na Zrmanji za dvije osobe

Iako smo navikli da početak proljetne sezone donosi i početak nove sezone putovanja, prve proljetne tjedne ove smo godine proveli kod kuće. Sada, kada se polako vraćamo staroj rutini i novoj normali, putovanja i izleti nalaze se visoko na našoj listi stvari kojima se najviše veselimo i s nestrpljenjem čekamo vratiti. I dok će putovanja u još neistražene zemlje i gradove pričekati još neko vrijeme, mjeseci ispred nas savršeno su vrijeme za istraživanje pitoresknih mjesta i impresivnih krajolika kojih u Hrvatskoj ne nedostaje. Upravo je izletu koji donosi spoj idilične prirode i nezaboravne avanture posvećeno naše novo #OdbrojavamDo darivanje. U suradnji s Raftrek Adventure Travel agencijom, poklanjamo vam kajaking i piknik na rijeci Zrmanji za dvije osobe.

Kajaking i piknik na predivnoj Zrmanji

Bilo da ćete po prvi put držati veslo u ruci ili ste kanuist s iskustvom, kajaking na rijeci Zrmanji nezaboravno je iskustvo koje barem jednom morate doživjeti. Kako izgleda avanturistička vožnja u kajaku po rijeci Zrmanji?

Izlet započinje u Kaštel Žegarskom, malom selu na obali rijeke Zrmanje gdje će vas dočekati vodiči koji će vam pomoći s pripremom za izlet – dobit ćete vodootporne bačve za osobne stvari koje želite imati sa sobom tijekom izleta. Kada ste spremni, dobit ćete prsluk, kacigu, veslo i za tren ćete izgledati kao profesionalni kanuist.

Vodič će vas odvesti do starta gdje će vam dati sigurnosne upute, pokazati vam kako upravljati brodom i izlet može početi! Na prvom dijelu rijeke, koji je mirniji i manje zahtjevan, moći ćete vježbati svoje veslačke vještine. Pauzu za piknik i kupanje provest ćete na rijeci Krupi na impresivnoj lokaciji koja se krije podno slapa od 8 metara u maloj tirkiznoj laguni idealnoj za kupanje i skakanje.

Nakon što utažite glad i napunite se energijom, izlet se nastavlja i tu počinje prava zabava. Veslat ćete kroz brzace i niz slapove, plivati i diviti se ljepoti prirode koja se ovdje pokazala u svoj svojoj snazi. Izlet završava u Muškovcima.

Journal x Raftrek Adventure Travel giveaway

Igramo se u komentarima ispod Facebook objave ovog linka, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti  @raftrektravel Facebook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do petka, 22. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Raftrek Adventure Travel

Učitati još
Zatvori