#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite divan FREYWILLE lančić s privjeskom

U nestrpljivom iščekivanju povratka svim onim malim ritualima, velikim planovima i druženju s omiljenim ljudima, vrijeme je da vam uljepšamo još jedan dan! U novom izdanju #OdbrojavamDo giveawaya, pridružio nam se kultni bečki brend nakita FREYWILLE koji je za vas pripremio privjesak MiniHalfmoon iz kolekcije Hommage a Hundertwasser, set Street Rivers i lančić Snake.

Osvojite najljepši nakit inspiriran umjetnošću

Za FREYWILLE umjetnike koji izrađuju jedinstven nakit od emajla više od 65 godina u  ateljeu u središtu Beča, Hommage a Hundertwasser je jedna od najdražih kolekcija. Uspjeh i autentičnost svojeg rada objašnjavaju kroz posvećenost kulturi i umjetnosti.

Iako umjetnost ima svoj autonomni jezik, da bi ju razumjeli ne morate nužno poznavati sve elemente tog jezika. Najbolji način razumijevanja je kad dozvolite da vas promatrano umjetničko djelo dotakne. To se može dogoditi kroz navalu emocija  ili poticaj da i vi nešto kreativno učinite, odnosno kako bi Hundertwasser rekao:  „Dobra slika je ona koja je puna čarolije, kada u njoj  možeš osjetiti sreću, kada te može nasmijati ili rasplakati, ili kada  se uz nju može nešto dogoditi. Trebala bi biti poput cvijeta ili drveta. Trebala bi biti poput Prirode. Trebala bi nam nedostajati kada nije tu”.

Privjesak MiniHalfmoon (iz kolekcije Hommage a Hundertwasser, set Street Rivers) i lančić Snake

FREYWILLE set Street Rivers inspiriran je Hundertwasserovim  arhitektonskim manifestom i posvećen organskoj arhitekturi, a prepoznatljiv po razigranim motivima „kućica“ koje osvajaju čarobnim kombinacijama vedrih boja. Vjerujemo da će se svidjeti svim poklonicima autentičnog i upečatljivog nakita. Međutim, nadahnut će i one koji možda ne nose nakit, ali uživaju u boravku u prirodi te su svjesni važnosti zaštite okoliša, kao i održavanja ravnoteže između čovjeka i prirode.

FREYWILLE je ponovno otvorio vrata svojeg butika u Zagrebu, Preradovićeva 2, a pripremio je i nekoliko iznenađenja za svoje posjetitelje. Posebne ponude uključuju poklon ogrlica Snake dužine 45cm uz kupovinu privjeska MiniHalfmoon iz kolekcije Street Rivers, te popust od 30% na odabrane modele narukvica iz gotovo svih FREYWILLE kolekcija. Radno vrijeme FREYWILLE butik je od ponedjeljka do petak od 09 do 19h i u subotu od 09h do 14h, a moguća je i kupovina na daljinu ili putem online butika uz besplatnu dostavu.

Za sve dodatne informacije o FREYWILLE nakitu i posebnim ponudama  možete posjetiti Preradovićevu 2,  FREYWILLE Online Boutique na shop.freywille.com/hr/, Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb ili se obratiti na broj telefona 01 5532 865.

Journal x FREYWILLE giveaway

Igramo se u komentarima ispod Facebook objave ovog linka, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti @FREYWILLE.HR Facebook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do četvrtka, 14. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: FREYWILLE

4