#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite kultni ACQUA DI GIÒ muški parfem u novom, aromatičnom izdanju

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite kultni ACQUA DI GIÒ muški parfem u novom, aromatičnom izdanju

U novom #OdbrojavamDo darivanju donosimo jedan od najpopularnijih beauty proizvoda za muškarce na svijetu, ali u novom izdanju koje će oduševiti na tisuće njegovih obožavatelja, ali i osvojiti na tisuće novih. Riječ je, naravno, o kultnom ACQUA DI GIÒ mirisu s Giorgio Armani potpisom. ACQUA DI GIÒ obitelji ove se godine pridružuje novi miris, aromatičan ACQUA DI GIÒ PROFONDO, koji Vam darujemo u suradnji s tom prestižnom talijanskom beauty i modnom kućom.

Kultni miris u novom izdanju

Od njezina predstavljanja 1996. godine, kolekcija ACQUA DI GIÒ dočarava esenciju vode i muškarčevu posebnu vezu s njom te prenosi vrijednosti prave muževnosti, nadilazeći trendove i modu. Giorgio Armani u 2020. istražuje novu dimenziju muževnosti svojim intenzivnim i uzbudljivim mirisom: ACQUA DI GIÒ PROFONDO.

Klasična aluzija na modernu muževnost inspirirana najdražim Armanijevim otokom Pantelleria u blizini Sicilije, ACQUA DI GIÒ predstavlja isključivo muški svijet. Slavi izraz muškarčeva senzualnog saveza s prirodom te oslobađa njegovu unutarnju snagu i slobodu. U novom poglavlju kolekcije ACQUA DI GIÒ legendarni je miris doživio preobražaj i vratio se svojim korijenima: moru.

Novi ACQUA DI GIÒ miris inspiriran dubokim plavetnilom

ACQUA DI GIÒ PROFONDO predstavlja novi intenzitet plavetnila. To nije samo miris, to je očaravajući duboki zaron u bespuća duše i stalno prihvaćanje vrijednosti kao što su sloboda, osjetilnost, estetika i priroda, te otkrivanje nekih dubljih dimenzija.

Glavni kreator parfema Alberto Morillas (FIRMENICH), koji je stvorio sva mirisna poglavlja kolekcije ACQUA DI GIÒ, osmislio je i miris ACQUA DI GIÒ PROFONDO. Ovaj je parfem pozivnica u dubine koja vam pruža osjećaj istinskog spokoja i osnažujuće svježine.

Pačuli iz Gvatemale i zelena mandarina iz Brazila, spojeni u mirisu ACQUA DI GIÒ PROFONDO, pridonose društvenoj odgovornosti u sklopu programa brenda Giorgio Armani pod nazivom Solidarna nabava. Cilj je ovog programa osiguranje etičkog načina nabave ključnih sastojaka i doprinos ekonomskom razvoju lokalnih poljoprivrednih zajednica, što je u skladu s načelima obraćanja pozornosti na detalje, biranja prirodnih materijala i poštivanja prirode brenda Giorgio Armani.

Journal x Giorgio Armani giveaway

Igramo se u komentarima ispod Facebook objave ovog linka, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti @armanibeauty Facebook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do subote, 16. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Giorgio Armani

Učitati još
Zatvori