Zahvala kupcima: Servis ‘Jedem doma’ uz dostavu poklanja perivu zaštitnu masku

Zahvala kupcima: Servis ‘Jedem doma’ uz dostavu poklanja perivu zaštitnu masku

Jedem doma, prva premium linija polugotovih jela, proizvodi i dostavlja cijeli niz pretpripremljenih jela koja je potrebno samo zagrijati ili ispeći. Sva su jela napravljena od visokokvalitetnih namirnica malih proizvođača po vrhunskim recepturama. Proizvodi imaju rok trajanja od 5 do 15 dana, a bez ikakvih aditiva i konzervansa. Ako se ne konzumiraju u zadanom roku, mogu se i zamrznuti na minimalno dva mjeseca.

Raspon jela je od posve tradicionalnih do jela funkcionalnih prehrana poput keto i veganske. Posebno su popularni dječji paketi, u kojima najomiljeniji dječji klasici (pohanci, mesne okruglice, pomfit) dobivaju kvalitetno ruho. U ovom trenutku tražene su i proljetne detox juhe od mišancije, celera i šparoga te mrkve i đumbira. Niti jedno jelo ne sadrži bijelo pšenično brašno i bijeli rafinirani šećer, već njihove kvalitetnije zamjene.

Jela se mogu naručuti putem webshopa na jedemdoma.hr, a dostava za jela kupljena putem webshopa je besplatna za cijelo područje grada Zagreba. Od prošlog tjedna osnovni asortiman Jedem doma može se naručiti i preko aplikacije Wolt.

Podrška dizajnerima i zahvala kupcima

Jedem doma odlučio je podržati hrvatske modne dizajnere i tekstilnu industriju koja se stavila na raspolaganje šivajući perive zaštitne maske, kojih u ovom trenutku nema u ljekarnama. Jednako tako, želi zahvaliti svojim kupcima koji su u ovoj najvećoj krizi ikad upravo njima poklonili povjerenje da hrane njihove obitelji. Svu količinu zaštitnih maski koju su uspjeli kupiti od sutrapoklanjaju svojim kupcima: uz svaku narudžbu preko webshopa na stranici jedemdoma.hr svaki kupac dobiva zaštitnu masku.

Maske su proizvedene u pogonu jedne hrvatske modne dizajnerice, dolaze u 4 uzorka, a održavaju se iskuhavanjem na 95 stupnjeva i peglanjem. Zbog ograničene količine maski akcija vrijedi samo za kupnje preko webshopa na www.jedemdoma.hr.

Foto: Jedem doma

Učitati još
Zatvori