Top 10 Instagram profila koji će vam pomoći da živite održivo
Top 10 Instagram profila koji će vam pomoći da živite održivo

Top 10 Instagram profila koji će vam
pomoći da živite održivo

Živjeti održivo i zeleno danas sve više postaje imperativ, kako zbog generalnog stanja klime tako i zbog osvještavanja svih nas da moramo voditi brigu za okoliš i svijet u kojem živimo. Održiv način života očituje se u brojnim detaljima, od odjeće koju kupujemo, hrane koju jedemo, načina na koji putujemo i naravno živimo. Naravno, uvijek je teško krenuti stoga se prije svega moramo inspirirati. Često nam tu mogu pomoći knjige, ali i ljudi koji već sada žive na neki način održivo. Internet je prepun savjeta, influcencera i svih ostalih namjernika i nenamjernika, a mi smo ih odlučili okupiti na jednom mjestu. Ovo je top 10 sustainable interijera na Instagramu koji će vas inspirirati kako da živite održivije.

@robjgreenfield

Rob vodi nevjerojatno zelen i održiv život. Sam uzgaja i u prirodi traži hranu. Živi u maloj kući kako bi smanjio korištenje prirodnih resursa i sve to skupa rezultira iznimno zanimljivim pristupom održivosti. Možda će za većinu biti preekstreman, ali svakako je inspirativan.

@sustainablysage

Georgettein račun pun je ideja za obroke na biljnoj bazi. Ona također dijeli svoje cool i jeftine pronalaske iz dućana rabljene robe i drugih polovnih stvari. Cilj joj je život s malo otpada i ističe proizvode izrađene ekološki prihvatljivim postupcima.

@going.zero.waste

Kathrynin Instagram pun je informacija o brizi za okoliš, najboljih praksi održivosti, savjeta o čistom životnom stilu i prekrasnih slika. Ne samo da ćete biti nadahnuti da živite više održivo samim pogledom na njezin profil, nego ćete biti i bolje informirani o pitanjima kao što su bacanje hrane, reciklaža i drugo.

@wasteless.at

Bacajte manje, kupujte manje, živite više. To je temelj održivog života i života bez otpada. Ova stranica sadrži mnoštvo trikova, savjeta i trikova kako da vam to i uspije.

@plantedinthewoods

Definitivno moramo spomenuti plantedinthewoods, aka Rachael i Scott Johnson. Oni su par koji voli zemlju i želi živjeti na vrlo održiv način s malo otpada. Žive doslovno usred šume i žive na okolišno svjesan način.

@bear_the_planet

Ovaj Instagram izvrstan jeza učenje o cruelty free opcijama na svim životnim područjima. Dobro je s vremena na vrijeme podsjetiti se da opcija definitivno ima.

@thegreenhub_

Ovo je još jedan sjajan #greenliving račun. Ona je elegantna, etična i potpuno involvirana u zeleni život. Kira se također ne boji shvatiti koliko ponekad može biti teško voditi etičko-prijateljski život. Ona je realistična, autentična i svakako vrijedna praćenja.

@madeleineolivia

Madeleine Olivia je minimalistička kraljica s mnoštvom ideja kada je riječ o održivijem životu. Njezin račun nudi mnoštvo veganskih recepata, ekološki prihvatljivih savjeta i trikova i još mnogo toga.

 

@impactforgood

Jessica je “Earth advocate” i velika inspiracija kada govorimo o upcycling pokretu. Ako vas zanimaju eko i održive modne ideje, preporuke za zelene proizvode i kompletno cijeli green lifestyle ovaj profil trebate pratiti.

 

 

@the.eco.warrior

Ovaj profil prepun je prekrasnih, estetski ugodnih slika održivih proizvoda i trikova sa zanimljivim opisima. Svakako ćete poželjeti kupiti vrećice za višekratnu upotrebu nakon što zapratite ovaj profil.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori