Narukvice s porukom koje će vas podsjećati da malo više volite sebe
Narukvice s porukom koje će vas podsjećati da malo više volite sebe

Narukvice s porukom koje će vas
podsjećati da malo više volite sebe

TinyMine je beogradski brend ručno rađenog nakita od zlata i srebra, a Samo nežno prema sebi projekt kojeg volimo i koji nas svakodnevno podsjeća da ne zaboravimo voljeti sebe. Ova dva brenda često kolaboriraju i tako stvaraju nakit s porukom. Osim što izgleda dobro tu je da nas svakodnevno motivira i gura. Takve su i njihove narukvice koje smo odmah poželjeli i koje totalno možemo zamisliti da ih nosimo. Javili smo im se i doznali nešto više o samim narukvicama, ali i inspiraciji suradnjama koje uvijek iznjedre fantastične proizvode. 

Samo nežno prema sebi i TinyMine

Jana Oršolić dizajnerica je i edukatorica iz Beograda koja za sebe kaže da sve što radi ima veze sa slovima. To joj je i najuža struka jer predaje kao izvanredni profesor na Fakultetu primijenjenih umjetnosti. Ona stoji iza projekta Samo nežno prema sebi o kojem nam je pričala u ovom zanimljivom intervjuu. Jana surađuje s xy koja stoji iza brenda sitnog nakita TinyMine. Xy nam je u kratkom razgovoru otkrila kako je došlo do suradnje i gdje nabaviti ove predivne inspirativne narukvice. Osim narukvica u kolekciji potražite i drugi nakit kao što su prstenje, ogrlice, privjesci i slično.

  • Kako ste došli na ideju ove narukvice i koja se simbolika krije iza nje?

NEKA BUDE LAKO nas podsjeća da ne moramo da se držimo težine, muke, trpljenja kako smo možda naučili i radili do sad uvjereni da sve što vrijedi mora doći kroz krv, suze i znoj. Nešto veliko i važno će možda doći kad pustimo da nam sleti u krilo.

SVE JE VEĆ TU nas poziva da primijetimo koliko toga imamo i da prebacimo fokus s onoga što nemamo i što nam pravi frustraciju na ono što je već tu. Onda iz tog mjesta mira i zadovoljstva možemo osvajati dalje nepoznate teritorije.

  • Ovo vam nije prva suradnja s brendom “Samo nežno prema sebi”, a uvijek je dobar rezultat. Kako vam je surađivati?

Dugo već surađujemo s brendom Samo nežno prema sebi i kao i sve što smo do sada radili bilo je spontano i organski, isto tako i suradnja s Janom Oršolić. Imamo divnu i laganu suradnju, punu poštovanja. Imamo u planu još neke poslovne projekte i nadamo se da ćemo još dugo ovako dobro surađivati. 

  • Tko stoji iza brenda Tiny Mine i kakva se ideja krije iza vašeg koncepta nakita?

Tiny Mine jewelry je mali obiteljski brend stvoren s idejom  da našem tržištu ponudi nešto novo u tom trenutku, prije skoro 9 godina koliko postojimo. Naš nakit je diskretan, veoma osoban jer svaki komad može biti personaliziran i kupac sudjeluje u njegovom kreiranju. Nakit izrađujemo od plemenitih metala, a pojedini komadi su ukrašeni dragim kamenjem i biserima. 

  • Gdje se mogu kupiti narukvice?

Nakit pravimo po narudžbi, a kupnja je u skladu sa suvremenim trendovima, online. Najlakše je pronaći nas na Instagramu i napraviti dogovor o kupovini u par rečenica.

Foto: TinyMine

Učitati još
Zatvori