Ovaj hrvatski brend radi održive tapete
Ovaj hrvatski brend radi održive tapete

Ovaj hrvatski brend radi održive tapete

Tapete su definitivno hit u uređenju interijera, a hrvatski brend Dreamhood Wallpapers proizvodi one koje će savršeno pristajati svakoj prostoriji, a uz to su i održive.

Tapete kao hit u interijeru

Nekada su tapete bile sinonim za bakinu kuću i nikako si nismo mogli zamisliti da će ponovno postati hit u uređenju interijera, a one to danas doista jesu. Dolaze u doista različitim veličinama i uzorcima pa nam je ponekad teško izabrati. Najčešće tapete biramo za uređenje dječjih soba, no nisu isključene ni druge prostorije u kući. Ove novije vrlo se lako stavljaju i skidaju, tako da vas ne mora boljeti glava u slučaju da vam jedan motiv dosadi. Monica, koja stoji iza brenda Dreamhood Wallpapers stoji iza cilja da će stvarati premium tapete po mjeri i tako svaku prostoriju transformirati u čarobnu priču.

Dreamhood Wallpapers

Stoga svaki proizvod iz Dreamhood asortimana odražava 3 temeljne vrijednosti: jedinstvenost, kvalitetu i održivost jer su bez plastike i štetnih boja.

  • Jedinstvenost

Svaka tapeta izrađena je po mjeri kako bi odgovarala vašem prostoru. To osigurava visokokvalitetno vizualno uklapanje, tako da tapeta u vašem prostoru izgleda jednako dobro kao i u katalogu.

  • Kvaliteta

Za sve naše proizvode koristimo isključivo visokokvalitetne papire, renomiranih proizvođača. Osim kvalitete papira, posebno vodimo računa o tisku i reprodukciji živopisnih boja.

  • Održivost

Sljedivost proizvodnog procesa od velike je važnosti, a tijekom proizvodnje i tiska tapeta poštuju se svi važni čimbenici ekološke prihvatljivosti proizvoda.

Njihove fora tapete potražite na njihovom webu, Facebooku i Instagramu.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori