Osvojio nas je nakit od eko betona brenda Maam Concrete
Osvojio nas je nakit od eko betona brenda Maam Concrete

Osvojio nas je nakit od eko betona
brenda Maam Concrete

Beton je izrazito čvrst materijal s višestrukom namjernom, a posebno ga volimo kada se koristi u dizajnu. Posljednjih nekoliko godina upravo zbog svoje sirovosti i jednostavnosti popularan je u uređenjima interijera i raznim dizajnerskim rješenjima. Ovaj brend posebno se ističe po svojim specifičnim teglicama za cvijeće, ali redovito oduševljava i novim oblicima. Ovih dana posebno nas se dojmio nakit brenda Maam Concrete koji će se savršeno uklopiti u stil svake profinjene minimalistice. 

Eko beton 

Većina nakita rađena je od srebra i Jesmonita. Jesmonit je kompozitni materijal koji se koristi u likovnoj umjetnosti, obrtu i građevinarstvu. Sastoji se od materijala na bazi gipsa u akrilnoj smoli. Tepaju mu da je “eko beton”, stoga ga u svojim kolekcijama obožavaju sve pripadnice slow living pokreta. Svi predmeti ovoga brenda su ručno izrađeni komad po komad i dolaze u malim serijama. 

Slow living

Slow living čini okosnicu lifestyle trendova koji će obilježiti kraj ove, ali i iduću godinu. Pronalazak unutarnjeg balansa, rad na sebi, minimalizam i jednostavna estetika provlačit će se kroz sve sfere naših života – od osobnog razvoja do uređenja interijera. Okretat ćemo se jednostavnosti, održivosti, zelenim energijama i organskoj prehrani, vlastitoj kreativnosti i pronalasku unutarnjeg mira i balansa. Tu ćemo definitivno pridavati pažnju i detaljima kao što je nakit, ali i uređenje interijera. Više o cijelom pokretu i kako ga primijeniti na svoj život, pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori