Kupite originale radova hrvatskih umjetnika i pomozite Udruzi Krijesnica
Kupite originale radova hrvatskih umjetnika i pomozite Udruzi Krijesnica

Kupite originale radova hrvatskih umjetnika
i pomozite Udruzi Krijesnica

ONI okuplja 13 poznatih hrvatskih ilustratorica i ilustratora koji doniraju svoju ilustraciju za izradu kalendara i aukcijsku izložbu. Sredstva se doniraju za Udrugu Krijesnica koja daje podršku djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. 300 kalendara je uskoro sold out, ali zato si možete osigurati originalne radove umjetnika kao što su Klasja Habjan, Miron Milić, Lonac, Saša Šekoranja, Tisja Kljaković. Aukcija radova je na profilu bara Botaničar.

ONI 2023. je  limited edition kalendar koji okuplja 13 ilustratorica i ilustratora koji doniraju ilustraciju za izradu kalendara i aukcijsku izložbu. Ovogodišnja tema je MAGIJA. 

Kalendara je bilo samo 300 po cijeni od 200 kuna, od čega se 150kn odvaja za Udrugu krijesnica. 

Prodajom 300 kalendara (što će biti uskoro), bit će prikupljeno minimalno 45.000,00kn za Udrugu Krijesnica. Uz kalendar, dio projekta je i prodajna aukcijska izložba 13 originala. Puni iznos postignut za svaki rad dodaje se donaciji.

Kupite radove umjetnika i pomozite udruzi Krijesnica!

Nenamjenske donacije u Krijesnici su važne jer njima pokrivaju troškove koje ne mogu pokriti iz namjenskih sredstava ili ih jednostavno nije dovoljno. Na primjer, izrada perika za djecu, pokrivanje troškova za odlazak na liječenje izvan mjesta stanovanja, i slično. Odaberite dar koji spaja ugodno s plemenitim za „pod bor“ & sretnu 2023. svojim najmilijima, zaposlenicima i partnerima. Pridružite se svima koji su se velikodušno uključili u akciju. Podržite mlade umjetnike & hrvatske brendove te zajednički pomozimo da svi ONI u udruzi Krijesnica malo lakše i jače svijetle .

Originale 13 radova možete kupiti putem aukcijske izložbe na profilu bara Botaničar.

Foto: Ivica Ivičević

Učitati još
Zatvori