Nakon tri godine vraća se drag queer spektakl by House of Flamingo
Nakon tri godine vraća se drag queer spektakl by House of Flamingo

Nakon tri godine vraća se drag queer
spektakl by House of Flamingo

Nakon tri godine na velika se vrata vraća Fanny Pack 2024. by House of Flamingo, drag queer spektakl u Mjesecu ponosa. U subotu 15. lipnja na nikad veću i složeniju pozornicu kluba Boogaloo (Vukovarska 68, Zagreb) penju se hrvatske rezidentne drag kraljice Colinda Evangelista, Roxanne Flamingo i Jovanka Broz Titutka, uz pojačanje jedne od omiljenih srpskih kraljica – Hydre. Uz naš crème de la crème balkanske drag scene i fabulozan HOF dance crew, ovaj će događaj publici ostati zauvijek u sjećanju i zbog ekskluzivnih gošći iznenađenja. Nakon nastupa do ranojutarnjih sati plesat će se s našim prominentnim DJ snagama – DJ Kali i DJ Bronski.

house of flamingo1

Fanny Pack 2024.

Fanny Pack 2024. svojevrsna je kruna dugogodišnjeg neumornog rada članova i članica House of Flaminga u suradnji s mnogobrojnim kolegicama i kolegama, uz podršku vjerne publike i uvijek dobrodošlih novih posjetitelja. Ova slojevita produkcija na kojoj se radi mjesecima zasigurno će biti jedan od najistaknutijih događaja godine te će podići ljestvicu clubbinga kao takvog – nije za propustiti!

Ulaznice su ograničenog broja i dostupne putem Core Event platforme.

house of flamingo6
house of flamingo7
house of flamingo2

House of Flamingo je queer umjetnički kolektiv koji već desetljeće djeluje na zagrebačkoj nezavisnoj kulturnoj sceni kao platforma za razvoj i vidljivost drag kulture. Programi kolektiva odgovaraju na potrebu za prostorom slobode, tolerancije i kreativnosti u kojem participiraju umjetnici i publika svih rodnih, spolnih i drugih identitetskih odrednica. Društveni i kulturni angažman svjesno su stavljeni u prostor clubbinga, odajući pritom počast počecima pokreta za ravnopravnost i vidljivost queer identiteta i praksi. House of Flamingo nudi nesvakidašnje scensko iskustvo umjetničke prakse draga koji je sastavnica kulturne i klupske ponude brojnih svjetskih metropola.

Za više informacija posjetite HoF Facebook page, Instagram profil i Facebook event. Za dodatne upite obratite nam se na ask.flamingo@gmail.com.

house of flamingo4
house of flamingo3
house of flamingo8
house of flamingo9
house of flamingo10
house of flamingo11

Vizual: Colinda Evangelista

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori