Ovaj DIY stan u Kaliforniji prava je inspiracija
Ovaj DIY stan u Kaliforniji prava je inspiracija

Ovaj DIY stan u Kaliforniji
prava je inspiracija

Posljednjih nekoliko godina održivost i DIY trendovi u uređenja zauzeli su visoko mjesto na ljestvici prioriteta svih koji se ili time bavi ili to rade u privatne svrhe. Uvijek će postojati oni koji će u katalogu vidjeti primjer svog novog stana/namještaja i naručiti ga ili otići po njega u prodavaonicu, no sve je više onih koji će o tome promišljati održivo i voditi se tim načelima.

Upcycling je svojevrstan redizajn postojećeg koncepta u neki novi proizvod i može se primijeniti doslovno u svim sferama od odjeće do namještaja. Recikliraju se i ideje, pa čak i kreativne kampanje i poslovni pothvati – u ljudskoj je prirodi da nešto novo stvara od nečeg postojeć, samo ovisi iz koje polazišne točke krećemo. U ovom smo članku odlučili prikazati kako je jedna kalifornijska obitelj svoj dom pretvorila u pravu mali DIY radionu i kako svoje uređenje interijera grade polagano, održivo i smisleno.

DIY uređenje

Uređenje stana može biti zabavno i kreativno iskustvo, a DIY (uradi sam) pristup može dodati osobni dodir i uštedjeti novac. To vidimo na super primjeru ove američke obitelji čije videe redovito spremamo, jer je svaki koji objave doslovno bolji od prethodnog. Kako originalno obojiti vrata, kako staru vitrinu prenamijeniti u novu, kako od velikih drvenih greda napraviti strop koji će se svidjeti svima? Odgovore potražite na ovom Instagram profilu. Ono što je fora u svaki projekt može se uključiti i cijela obitelj, može trajati neko vrijeme, a kada vam ono što ste napravili dosadi, vrlo lako možete krenuti u novi projekt. Zabavno, zar ne?

Učitati još
Zatvori