Charity Tattoo Party u Rijeci: Dođite po tetovažu i pomozite njuškicama u azilima
Charity Tattoo Party u Rijeci: Dođite po tetovažu i pomozite njuškicama u azilima

Charity Tattoo Party u Rijeci: Dođite po tetovažu i pomozite njuškicama u azilima

Ove subote (18.5.) u Rijeci se održava humanitarni tattoo party s kojeg će posjetitelji, osim s novom tetovažom ili piercingom, otići s osmijehom na licu jer su učinili dobro djelo – pomogli njuškicama u azilima.

charity-tattoo-party5

Charity Tattoo Party s brojnim tattoo artistima

Charity Tattoo Party je najveći dobrotvorni event u industriji tjelesnih modifikacija u Rijeci, a ove godine očekuje se najveće izdanje dosad u novom i većem prostoru. Sudjelovat će preko 30 tattoo i piercing majstora, tako da bi svi zainteresirani trebali doći na red. Novi prostor ima i lijepo prostrano dvorište u kojem će se točiti piva, raditi kokteli i održati buvljak. Organizatori kažu da će pokušati uključiti i neke dodatne aktivnosti, ali za to ćete trebati navratiti do eventa da vidite koja su.

charity-tattoo-party4
tatto-psi

Druženje s plemenitim ciljem

Charity Tattoo Party je jednodnevni događaj nastao inspiriran idejom humanitarnog tetoviranja koji je pokrenula Iva Davidović iz Barbarossa tattoo studija. Na tu ideju nadovezala se Anja Ferenčić iz studija Forever yours te je nastao ovaj jedinstveni jednodnevni događaj, od kojeg sav prihod ide u dobrotvorne svrhe.

Smatramo da potencijal ovog jedinstvenog eventa može dostići svjetsku razinu te radimo na tome da se ovaj događaj proširi i na ostale gradove u Hrvatskoj te kasnije prema Europi i dalje. Ono što je bitno je to da koncept eventa ostane isti te da primarni cilj bude pomoć potrebitima. – kažu nam organizatori.

charity-tattoo-party7

Ovaj događaj je zamišljen prvenstveno kao jedno opušteno druženje, gdje posjetitelji imaju priliku dobiti tetovažu ili piercing od vrhunskih tattoo artista i piercera po povoljnoj cijeni i pritom donirati taj iznos u dobrotvorne svrhe. Svakako bez obzira tetoviraju li se ili ne, posjetitelji se mogu dobro zabaviti, upoznati artiste, donirati u dobrotvorne svrhe te uživati u dobroj glazbi i opuštenoj atmosferi.

Ove godine odlučili smo pozvati i pojačanje iz inozemstva kako bi uspjeli tetovirati što više posjetitelja te samim time prikupiti još veće donacije. Od izuzetne nam je važnosti da sama kvaliteta tetovaža bude na vrhunskoj razini te su artisti koji sudjeluju pažljivo probrani od strane organizatora koji su i sami već dugi niz godina na tattoo sceni. Ovaj aspekt. nam je jako važan jer je kvaliteta jedan od stupova koji će podići ovaj event na još veću razinu. – kažu nam iz organizacije.

charity-tattoo-party3

Ovako je to izgledalo prošle godine….

Prošle godine prikupljali su donacije za 5 azila s Kvarnera i okolice.

Pokušali smo istražiti kome treba hitna pomoć, kako bi imali sve što im je potrebno. S ponosom možemo reći kako smo 2023. godine prikupili preko 10.000,00 eura.

Event svake godine raste i s broje sudionika i posjetitelja tako da nas ove godine očekuje

  • 27 tetovirača
  • 4 piercera
  • 12 tattoo stationa
  • 2 piercing stationa
  • veći i adekvatniji prostor

Vidimo se u subotu na adresi Brajdica 1 Rijeka

Foto: Tattoo Forever Yours, Unsplash

Učitati još
Zatvori