Kako smo pokrenuli #allaboutchange platformu i kako je ona promijenila i nas i vas 
Kako smo pokrenuli #allaboutchange platformu i kako je ona promijenila i nas i vas 

Kako smo pokrenuli #allaboutchange platformu i kako je ona promijenila i nas i vas 

Krajem 2020. godine krenuli smo u jednu veliku priču, postavljanje platforme, za koju tada nismo mogli znati da će promijeniti mnogo toga u našoj, ali i vašoj svakodnevici. #allaboutchange postao je više od platforme, postao je pokret, postao je promjena. I upravo u toj promjeni vi ste bili jako važan čimbenik. Osim što smo različitim temama, sugovornicima, pitanjima i odgovorima otkrivali štošta i uzdrmavali sve temelje našeg društva, potaknuli smo i vas i nas da malim promjenama krenemo od sebe. Upravo je ova platforma pokrenula i posebnu rubriku na Journalu, Journal Impact, koja već nakon godinu dana raste i razvija se kao jedna od najvažnijih platformi za promišljanje o važnim temama u hrvatskim medijima. Sada je vrijeme da te promjene nastave oblikovati našu realnost i voditi društvo u boljem smjeru. 

#allaboutchange2

it’s #allaboutchange

Kako biti promjena koja želimo biti? Tako da krenemo putem promjene. Ona dolazi iz nas, iznutra i širi se na van u svim smjerovima, ako ju dobro kanaliziramo i usmjerimo. Kako često ne znamo od kuda krenuti, trudili smo se na različite moguće načine upoznati vas s inspirativnim pričama i ljudima koji to čine svakodnevno. Ne moramo se uvijek boriti protiv struje kako bismo išli svojim putem, ponekad je naš put utkan upravo u struje oko nas, a na nama je da naučimo plivati, roniti, ploviti, upravljati njima i koristiti ih kao pogon. Nadam se da ćemo vam u tome služiti kao inspiracija. 

#allaboutchange4
#allaboutchange3
#allaboutchange7

Journal kao predvodnik promjene 

Od samih početaka journal.hr je predvodnik promjena. Inicijator trendova. Na našim stranicama mogli ste se doista pronaći u raznim temama iz svakodnevnog života, onim lijepim, onim o kojima drugi zaboravljaju pisati. Mi smo naglasak stavljali na važno, ono istinski važno, a redovitim osluškivanjem svijeta oko nas uspjeli to prenijeti na papir. Tu zahvaljujemo vama jer ste sve to vrijeme bili uz nas. Naše promjene su i vaše promjene i sada se nastavljamo graditi dalje. #allaboutchange ostaje kao inspiracija za promjene, kao najava neke nove i ljepše budućnosti. Ostaje naš zalog vama i veliki poticaj nama da nastavimo graditi ovu dobru priču, uz vas i za vas. 

#allaboutchange8
#allaboutchange1
#allaboutchange5
#allaboutchange6

Sadržaj članka nastao je u suradnji s našim partnerima. Za više informacija, pogledajte naše Uvjete korištenja.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori