Kako izgledati stylish kada vani stvarno zahladi?

Kako izgledati stylish kada vani
stvarno zahladi?

Polako se približavamo najhladnijim danima. Od početka prosinca pa do prvih proljetnih dana, nadolazeće mjesece obilježit će niske temperature. Iz naših ormara hladni zimski dani izvuči će najtoplije komade. Nekoliko slojeva odjeće bit će neizbježno, a kape i šalovi će se iz modnog dodatak pretvoriti u nezaobilazni dio svake zimske kombinacije. Preko omiljenih svakodnevnih kombincija poput bijele košulje i traperice ili elegantne midi haljine prebacit ćemo najtopliji džemper i najdeblji kaput i jaknu. Osim osjećaja topline, nekoliko slojeva najdebljih zimskim komada donijet će osjećaj sputanosti i neuglednosti.

Iako se ispod najvećeg džempera teško osjećati stlish, i kroz najhladnije dane u godini možete prošetati sa stilom uz nekoliko jednostavnih trikova koji će vaše omiljene komade transformirati u savršene zimske kombinacije.

JEDNOSTAVNA PRAVILA SLOJEVITOG ZIMSKOG ODIJEVANJA

Kraj svake zimske kombinacije nalazi se u dobrom kaputu ili toploj zimskoj jakni. Od šarmantnih modela u pastelnim bojama i klasičnih kaputa u nijansama bež i sive ili u crnoj boji do tople zimske parke i avijatičarske jakne podstavljene s toplom shearling vunom, kako vam omiljenim zimski ogrtač ne bi prebrzo dosadio ove se zime poigrajte modnim dodacima. Uz različite kape i šalove, s remenom koji ističe struk ili krznenom stolom koja donosi dozu glamura, vaš kaput će svaki dan imati novi izgled.

Uz tople jakne i kapute, slojevite kombinacije su nezaobilazni dio svake zimske uniforme. Iako smo upoznati s njihovom ležernom stranom, slojevite kombinacije će uz pomno odabrane komade pokazati i svoje elegantno lice. Umjesto slojeva pletiva i oversized komada, za svestrani dnevni look s dozom elegancije preko elegantne košulje i tanke veste prebacite karirani blejzer i omiljen kaput. Četiri slojevito nanizana komada nikad nisu izgledala bolje.

Ni za najhladnijih dana ne morate se odvojiti od svojih omiljeni ženstvenih haljina i suknja. Uz najtoplije čarape i s toplim pletivom prebačenih preko romantičnih i ženstvenih modela, svaka haljina i suknja otkrit će svoje zimsko lice.

Učitati još
Zatvori