Nova Zimmermann kolekcija u koju ćete se instantno zaljubiti

Nova Zimmermann kolekcija u koju ćete
se instantno zaljubiti

Zimmermann resort

Jutros kada ste se odijevali u debele slojeve odjeće, topli ljetni dani sigurno su vam djelovali kao daleka budućnost. I doista, od ljetne sezone dijele nas još mnogi mjeseci, no to nas ne sprečava da maštamo o novoj kolekciji modnog brenda Zimmermann u svojoj garderobi.

Sestre Nicky i Simone Zimmermann, koje stoje iza ovog popularnog australskog brenda, krajem prošle godine predstavile su svoju novu resort kolekciju za 2018., popraćenu lookbookom u kojem se pred objektivom Bennyja Hornea našla zgodna Sasha Luss. Rezultat je još jedna sanjiva linija odjeće, kupaćih kostima i modnih dodataka, koji se dizajnom savršeno uklapaju u pitoreskne kulise Mediterana i egzotičnih tropskih destinacija.

Zimmermann resort kolekcija

Kolekcijom ponovno dominiraju divni modeli kupaćih kostima, s gaćicama povišena struka, otvorenim ramenima i volanima, konkurirajući spremno trendu minimalističkih kupaćih kostima. Badiće, naravno, prate i haljine te ljetne tunike, a uz bijelu boju, lan i pamuk, kolekciju karakteriziraju i šarmantne točkice, prugice i cvjetni motivi. U nastavku pogledajte najbolje komade iz Zimmermann resort kolekcije.

Zimmermann

Zimmermann2

Zimmermann30

Zimmermann2

Zimmermann3

Zimmermann4

Zimmermann5

Zimmermann6

Zimmermann7

Zimmermann8

Zimmermann9

Zimmermann10

Zimmermann11

Zimmermann12

Zimmermann13

Zimmermann14

Zimmermann15

Zimmermann16

Zimmermann17

Zimmermann18

Zimmermann19

Zimmermann20

Zimmermann21

Zimmermann22

Zimmermann23

Zimmermann24

Zimmermann25

Zimmermann26

Zimmermann27

Zimmermann28

Zimmermann29

Foto: Zimmermann

Učitati još
Zatvori