Zavirite u novu kolekciju hrvatskog brenda Urban Watch

Zavirite u novu kolekciju
hrvatskog brenda Urban Watch

urbanwatch1

Hrvatski brend Urban Watch lansiran je 2010. godine, a svakom novom kolekcijom dobiva nove poklonike kako na domaćem tržištu, tako i na stranom. Prošlogodišnju kolekciju Paris predstavili smo vam ovdje, a ove sezone vraćaju se inspirirani još jednom europskom prijestolnicom – Londonom.

urbanwatch3

S obzirom na to da je brend postao prepoznat po svojem minimalističkom dizajnu, niti ova kolekcija ne odstupa od provjereno uspješne formule uz nekoliko sitnih izmjena. Modeli kojima je kao inspiracija poslužila vječna energija Londona dolaze u nekoliko novih kombinacija boja, tako da uz crni možete birati između bijelog i ružičastog kožnog remena te jednog modela sa srebrnom metalnom mrežastom narukvicom. Izmjenjuju se zlatna, srebrna i crna kućišta, kao i brojčanici, koji mogu biti zlatni ili srebrni.

urbanwatch8

Za razliku od Paris kolekcije, lica su ovog puta pojednostavljena, ali im je dodana jedna zanimljivost – naglašavanje rimskog broja 7. Broj koji je poznat po svojim magičnim svojstvima, možda ovog ljeta donese sreću i vama – u nastavku razgledajte sve modele.

Urban Watch satovi dostupni su na službenom web shopu Urban-watch.com, a svi Journal čitatelji koji do subote, 11. lipnja 2016., naruče sat koristeći promo kod JOURNAL10 dobivaju 10% popusta na novu kolekciju.

urbanwatch4

urbanwatch5

urbanwatch6

Učitati još
Zatvori