Najbolji oversized puloveri iz Zare

Najbolji oversized puloveri iz Zare

Zara oversized pletivo

Ako razmišljate o svim stvarima koje su došle u domaće trgovine i zbog kojih biste bez razmišljanja ispeglali karticu, niste jedini. Svoj ormar ove jeseni ponovno možemo vidjeti dupkom ispunjen oversized pletivom, koje nastavlja vladavinu na modnoj sceni, pa tako i na policama i vješalicama svima omiljene Zare. Zato smo odlučili istražiti kakva je točno ponuda predimenzioniranih pulovera u Zari.

Zara oversized pletivo za jesen 2017.

Čini se kako iz sezone u sezonu izbor za kupovinu postaje sve bogatiji i šarolikiji. U njemu se podjednako mogu pronaći minimalistice i ljubiteljice statement odjevnih rješenja, a za svakog ponešto Zara je ove sezone ponudila i po pitanju oversized pulovera.

zara8

Klasika se ove jeseni očituje u vrlo jednostavnim, velikim puloverima pročišćena dizajna i neutralnih boja, poput sive, bijele i bež. Ovakve modele lako ćete kombinirati uz omiljeni jeans, pa čak i pencil suknje u slojevitim poslovnim kombinacijama. A onda su tu i oku vrlo primamljivi i upečatljivi modeli, koje Zara izvodi u niz zanimljivih tekstura i detalja. Puloveri s metaliziranim nitima, efektnim vezom ili resicama i pomponima, daju na zanimljivosti vašem cjelokupnom jesenskom i zimskom stilu. Odlučiti se možete i za neku jarku boju i na taj način istaknuti iz mase. Zara, primjerice, ima jedan odličan zeleni pulover. Više modela donosimo u nastavku, a sve ih pronađite ovdje.

Zara19

Zara18

Zara17

Zara16

Zara15

Zara14

zara12

zara11

zara10

zara9

zara13

zara7

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori