Zara Kids predstavila kolekciju za Halloween 
Zara Kids predstavila kolekciju za Halloween 

Zara Kids predstavila
kolekciju za Halloween 

Zara nam bez konkurencije uvijek servira raznovrsne i trendi komade te se trudi uvijek iznova iznenaditi nečim novim. Bilo da je riječ o odjeći za žene, muškarce ili djecu, kozmetici ili parfemima, ili pak kućnom dodacima. Tako je ovoga puta, ususret Noći vještica, Zara izbacila Halloween kolekciju odjeće za djecu koja je inspirirana motivima koji vežemo uz ovaj običaj.

Razigrana kolekcija kojoj će se posebno razveseliti mališani

Zara Kids postala je bogatija za još jednu zanimljivu i razigranu kolekciju – Halloween kolekciju. Iako je riječ o danu koji su popularizirali Amerikanci, polako ova zapadna tradicija sve više uzima maha i u Europi. Budući da maskiranju u svog idola najviše vesele upravo mališani, ne iznenađuje kako su u prvom planu dodaci za djecu. Stoga ova kolekcija obiluje genijalnim kostimima, ali i svakodnevnim komadima odjeće s motivima koje vežemo uz Halloween.

Vaši mališani tako mogu nositi kaputiće i trapezice koje su simbolički crne boje, a možete ih uskladiti s crnim obručem za kosu, pidžame s duhom, kombinezone s fluorescentnim kosturima, plašteve i pelerine za princeze, ali mogu se odlučiti između mnoštvo kreativnih modnih dodataka koji će ih, sigurni smo, oduševiti. Cijelu kolekciju možete pogledati na ovom linku, a u nastavku smo izdvojili naše favorite.

Učitati još
Zatvori