Zara ima svoju verziju adidas Samba tenisica
Zara ima svoju verziju adidas Samba tenisica

Zara ima svoju verziju adidas
Samba tenisica

Trendovi se iz sezone u sezonu mijenjaju, a svjetska street style scena svako toliko prihvati trend oko kojeg se stvori svojevrsni hype. Posljednjih godinu dana svjedočimo velikom povratku trendova iz 90-ih, što nas je pomalo vratilo u nostalgična vremena. Samim time, nastala je prava pomamama za komadima koje smo voljeli nositi kao tinejdžeri, a hight street brendovi vješto izbacuju kolekcije koje podsjećaju na modele velikih modnih kuća.

‘It’ komad

Budući da nam proljeće polako kuca na vrata, čizme i topliju obuću zamijenit ćemo laganijom i udobnijom obućom. A, što je bolje od cool tenisica koje pašu na svaku odjevnu kombinaciju? Od ležernog outfita za kavu u gradu do poslovnog looka, tenisice su ultimativni komad koji možemo kombinirati na razne načine i uvijek izgledati odlično.

Tenisice koje ćemo nositi ovog proljeća

Posljednjih su nekoliko mjeseci posebno su u fokusu adidas Samba tenisice koje imaju dugu povijest i razdoblja manje i veće popularnosti, a od početka godine dominiraju street style scenom.

Adidas Samba tenisice popularan su model tenisica koji je prvi put predstavljen 50-ih godina prošlog stoljeća. Prvotno su dizajnirane kao sportske tenisice, ali su s vremenom postale popularne i kao casual obuća. Prepoznatljive su po svojem klasičnom kožnom izgledu, s gumenim đonom i karakterističnim trima crtama na bočnoj strani. Danas postoji nekoliko varijacija Samba tenisica, uključujući modele s različitim bojama i materijalima.

Zara ima svoju verziju tenisica koje su uvijek rasprodane

Ove tenisice popularne su zbog svoje izdržljivosti, udobnosti i klasičnog izgleda. Zbog toga ih često viđamo na ‘it’ djevojkama i trendsetericama, a svatko želi doći do svog primjerka. Budući da su gotovo uvijek svugdje rasprodane, to je teško provesti u djelo. Međutim, imamo dobru vijest. Zara ima svoju verziju tenisica koje vizualno podsjećaju na popularne sambice, stoga na vrijeme pronađite svoju veličinu i spremno dočekajte proljeće.

Učitati još
Zatvori