Ove zabavne majice nose Chiara Ferragni i Kylie Jenner

Brend Rad nastao je 2012. godine, a postao je poznat zahvaljujući kombinaciji zabavnih natpisa i originalnog dizajna na svojim majicama. Urbana sport kultura popularizirala je ‘sweatshirts’ koje su od komada rezerviranog isključivo za teretanu ili kućni outfit postale dio svakodnevnih casual kombinacija, a taj je moment prepoznao i Rad.

rad4

Svoje kolekcije baziraju uglavnom na takvim majicama dugih rukava, no u ponudi imaju i majice kratkih rukava, torbe, kape i slično. Sarkastični natpisi, duhoviti ili simpatični, odražavaju duh onoga koji ih nosi i ne mogu proći neprimijećeno. Svoj su uzlet doživjeli prošle godine kada su njihove majice viđene na Chiari Ferragni i Kylie Jenner, a dobro znamo da sve što ove djevojke odjenu postaje instant ‘must have’.

rad-naslovna

Brend je prisutan u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji i SAD-u, u svojoj ponudi imaju i muške i ženske kolekcije, a sve je prošarano popularnim citatima, riječima pjesama, popularnom kulturom uz dozu inteligentnog humora. Cijene ovih majica vrlo su prihvatljive, tim više što trenutačno traje zimska rasprodaja. Rad možete pratiti na službenim stranicama, Facebooku ili Instagramu – pogledajte što sve nude.

rad2

rad7

rad11

rad3

rad8

rad10

rad13

rad6

rad1

Foto: @rad

0