Weekend Max Mara ima divnu kolekciju za ljeto

Weekend Max Mara (2)

Brend Weekend Max Mara oduvijek je bio sinonim za uspješnu, poslovnu ženu koja voli dozu ležernosti u svojim kombinacijama, istovremeno ostajući vjerna elegantnom stilu. Ovo modno ime iz kolekcije u kolekciju oduševljava svojim novitetima jer su istovremeno trendi i zaigrani, a svi odjevni komadi s Weekend Max Mara potpisom iznimno su nosivi te udobni, bez kompromisa kada se radi o vrhunskom stilu.

Weekend Max Mara (3)

Nova Weekend Max Mara kolekcija, za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2017., na scenu vraća safari stil. Uz živopisan print nadahnut Afrikom i kožne detalje, ova kolekcija spaja klasiku i egzotiku te omogućava ženama beskrajne mogućnosti kombiniranja. Suknje od prozračnih materijala koje krasi upečatljiv uzorak ili poslovne hlače u atraktivnoj boji senfa samo su neki od modela uz koje će ljetne poslovne kombinacije biti jednostavnije.

Weekend Max Mara

Maštoviti i originalni uzorci te boje, kao i volumizirani rukavi i metalizirani detalji – svi oni besprijekorno su korišteni za pojačavanje dojma na haljinama i suknjama izrađenima od vrhunskih materijala. A to je upravo ono što brend Weekend Max Mara i odvaja od ostalih. Posvećenost detaljima bez kompromisa s udobnošću, čineći tako jedinstvene odjevne komade koji privlače pažnju minimalistica, ali i žena koje vole upečatljiv stil. Istovremeno, osjećaj slobode i kreativnosti ocrtava se u svakom ovom komadu.

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara žena ove tople sezone voli putovati, posjećivati nova mjesta i biti u doticaju s novim kulturama te novim ljudima. Ona posjeduje uvijek vrlo osoban i precizan casual stil uz neizbježnu chic notu jer je stvarna, dinamična i aktivna, kako u poslovnom tako i privatnom životu. Tako da ukoliko sunčane dane volite provoditi osjećajući se nesputano u onome što nosite, a opet volite posegnuti za moćnim komadima koji su već sami po sebi posebni i ne zahtijevaju previše razmišljanja – nova kolekcija Weekend Max Mare je kao stvorena za vas.

Više informacija pronađite i na stranici Instagram @weekend_maxmara_zagreb.

Weekend Max Mara (6)

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara (8)

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

0