Weekend Max Mara ima divnu kolekciju za ljeto

Weekend Max Mara ima divnu
kolekciju za ljeto

Weekend Max Mara (2)

Brend Weekend Max Mara oduvijek je bio sinonim za uspješnu, poslovnu ženu koja voli dozu ležernosti u svojim kombinacijama, istovremeno ostajući vjerna elegantnom stilu. Ovo modno ime iz kolekcije u kolekciju oduševljava svojim novitetima jer su istovremeno trendi i zaigrani, a svi odjevni komadi s Weekend Max Mara potpisom iznimno su nosivi te udobni, bez kompromisa kada se radi o vrhunskom stilu.

Weekend Max Mara (3)

Nova Weekend Max Mara kolekcija, za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2017., na scenu vraća safari stil. Uz živopisan print nadahnut Afrikom i kožne detalje, ova kolekcija spaja klasiku i egzotiku te omogućava ženama beskrajne mogućnosti kombiniranja. Suknje od prozračnih materijala koje krasi upečatljiv uzorak ili poslovne hlače u atraktivnoj boji senfa samo su neki od modela uz koje će ljetne poslovne kombinacije biti jednostavnije.

Weekend Max Mara

Maštoviti i originalni uzorci te boje, kao i volumizirani rukavi i metalizirani detalji – svi oni besprijekorno su korišteni za pojačavanje dojma na haljinama i suknjama izrađenima od vrhunskih materijala. A to je upravo ono što brend Weekend Max Mara i odvaja od ostalih. Posvećenost detaljima bez kompromisa s udobnošću, čineći tako jedinstvene odjevne komade koji privlače pažnju minimalistica, ali i žena koje vole upečatljiv stil. Istovremeno, osjećaj slobode i kreativnosti ocrtava se u svakom ovom komadu.

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara žena ove tople sezone voli putovati, posjećivati nova mjesta i biti u doticaju s novim kulturama te novim ljudima. Ona posjeduje uvijek vrlo osoban i precizan casual stil uz neizbježnu chic notu jer je stvarna, dinamična i aktivna, kako u poslovnom tako i privatnom životu. Tako da ukoliko sunčane dane volite provoditi osjećajući se nesputano u onome što nosite, a opet volite posegnuti za moćnim komadima koji su već sami po sebi posebni i ne zahtijevaju previše razmišljanja – nova kolekcija Weekend Max Mare je kao stvorena za vas.

Više informacija pronađite i na stranici Instagram @weekend_maxmara_zagreb.

Weekend Max Mara (6)

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara (8)

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Učitati još
Zatvori