Vjenčani ukrasi za kosu hrvatske dizajnerice

irena vucinic3

Kao jedna od prvih hrvatskih dizajnerica čiji je statement nakit doživio pravi boom na društvenim mrežama prije nekoliko godina, Irena Vučinić postala je dobro poznato ime domaće scene, čija kreativnost još uvijek ne pokazuje znakove posustanja, a njen rad i dalje veseli i inspirira.

Kao što sama navodi, Irena Vučinić Art Jewelry kombinacija je razigranog svijeta mladih djevojaka, krhke ženstvenosti i snažnog, softisticiranog glasa dama sa stavom, što bi se definitivno moglo reći i za njenu ‘bridal’ kolekciju ukrasa za kosu, najljepših upravo u svojoj delikatnosti i municioznom radu uloženom u svaki pojedini komad.

irena vuciniv

Dizajnerica je osmislila liniju savršenih malih dodataka vjenčanoj frizuri, uglavnom izrađenih od čipke, koji su idealan izbor za svaku mladenku koja ne želi opteretiti kosu, a opet ju želi ukrasiti decentno i s ukusom. Već na prvi pogled jasno je kako svaki komad iz kolekcije zahtijeva pristup s mnogo pažnje i ljubavi, a ručni rad u slučaju ovih kreacija podrazumijeva mnogo uloženog vremena i truda.

Elegantni ukrasi dolaze u kombinaciji nježne čipke, minijaturnih bisera i kristalića. Irena Vučinić pritom stvara romantične cvjetne forme, koje estetski podsjećaju na najljepše ručne radove nekih minulih vremena. Češljići, kopčice, obruči za kosu i tokice, samo su neki od ovih detalja, o kojima za svoj svečani dan više možete doznati na Facebook stranici same dizajnerice.

irena vucinic6

irena vucinic2

irena vucinic4

irena vucinic7

irena vucinic5

Foto: Irena Vučinić

0