Visoke tenisice u najljepšim modelima: Komad koji ne izlazi iz mode
Visoke tenisice u najljepšim modelima: Komad koji ne izlazi iz mode

Visoke tenisice u najljepšim modelima:
Komad koji ne izlazi iz mode

Tenisice – detalj koji ne izlazi iz mode i nosimo ga u svim sezonama je must have za ljeto i proljeće. Bilo da je riječ o sportskim modelima, fashion ili pak planinarskim tenisicama svi modeli mogu se uklopiti u dnevne outfite. Ono što je najviše obilježilo modnu scenu posljednjih godinu dana je nostalgija za starim kultnim modelima koji su se nekada nosili.

Koliko god se dizajneri trudili izbaciti nešto novo, toliko smo zasićeni trendovima da je ponekad povratak na kultne klasike upravo ono što će kupce najviše oduševiti. Kada govorimo o tenisicama, ovo se osobito odnosi na visoke modele tenisica, ali i na modele sa skrivenom petom. Upravo se oni vraćaju u novim kolekcijama, a mi smo samo za vas izdvojili najpopularnije modele.

Visoke tenisice nosimo ovog proljeća

Modeli visokih tenisica su zastupljeni u high street i high end trgovinama. Možete se odlučiti za model u boji ili u jednostavnom koloritu, a možete odabrati i neki od dizajnerskih komada. Visoke tenisice dolaze u raznim varijantama, a model koji je zapalio street style scenu davne 2010. je onaj sa skrivenom petom. Iza ovih tenisica stoji francuska dizajnerica Isabel Marant koja je spojila estetiku s udobnošću i kreirala komad pomoću kojeg možete dobiti na visini, a istovremeno nositi sportski look.

Originalni model nastao je 2010. godine pod imenom ‘Bekett’, a dizajniran je spajanjem košarkaških i skate tenisica. Isabel Marant bila je inspirirana svijetom sportske odjeće za kreiranje ovih tenisica s trakama od brušene kože, kopčanjem na čičak i voluminoznim jezikom, ali im je dodala i skrivenu petu. U kratkom vremenu, nakon što ih je Beyoncé nosila u spotu Love on top, postale su must have svake fashionistice. Nakon 13 godina ove tenisice ponovno dolaze u modu, a to je dokaz kako neki komadi, što god mislili o njima, ipak neće otići u povijest.

Moda je cirkularna i vrti se u krug, iako moramo priznati kako bismo za neke trendove voljeli da se nisu vratili. Osim tenisica sa skrivenom petom, svjedočimo i povratku cargo hlača, traperica niskog struka, ostalih komada koje smo krajem devedesetih posjedovali u našoj garderobi. Koje detalje ćete ukomponirati, ovisi o vama, a mi u nastavku donosimo vodič visokih tenisica u raznim varijantama. Možete odabrati klasičan sportski model, dizajnerski komad ili pak model sa skrivenom petom. Na kraju dana najvažnije je da se sami dobro osjećate u onom što nosite.

adidas (zalando)
ADIDAS
balenciaga x Adidas Speed
BALENCIAGA
bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
converse
GANNI
GOLDEN GOOSE
ISABEL MARANT
ISABEL MARANT
ISABEL MARANT
ISABEL MARANT
ISABEL MARANT
mango
mango
mustang (zalando)
NIKE
NIKE
OFF-WHITE
PALM ANGELS
puma
rick owens x Converse
SAINT LAURENT
veja (zalando)
nike AIR JORDAN (zalando)
nike air jordan (zalando)
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, Bershka, Mytheresa, Zalando.

Učitati još
Zatvori