Vikend popust u Bershki i Pull & Bearu

Vikend popust u Bershki i Pull & Bearu

pb

Ako ste prijavljeni na newsletter dva omiljena Inditexova brenda, Bershke i Pull & Beara, ovih ste dana mogli saznati kako su brendovi za vikend pripremili prigodan popust za sve svoje kupce. Namijenjen je, doduše, svim korisnicima Android sustava, koji imaju priliku skinuti nove Android aplikacije Bershke i Pull & Beara te putem njih obaviti shopping.

PRVI POPUSTI

Bershka tako otkriva da svi  korisnici nove Android aplikacije mogu obaviti kupovinu s popustom od 20% na cijelu kolekciju. Njena promocija vrijedi do 18. lipnja. Popust se može iskoristiti samo jednom te se automatski primjenjuje nakon što pošaljete svoju narudžbu.

pb2

Pull & Bear nas je s druge strane iznenadio popustom od 15% na cijelu kolekciju, također za kupovinu putem mobilne aplikacije. Kako bi se popust mogao ostvariti potrebno je upisati kod: APPFEVER15. Ova promocija vrijedi do 11.lipnja.

Dva poznata brenda tako nas pozivaju u shopping ovog vikenda, a uvertira je to svakako u veliku sezonu sniženja koja počinje krajem mjeseca. Web shop Bershke posjetite ovdje, a Pull & Beara ovdje.

Učitati još
Zatvori