Idealan vikend spoj: prugasti uzorak i otkrivena ramena

Idealan vikend spoj: prugasti
uzorak i otkrivena ramena

Svake tople sezone prugasti uzorak se iznova vraća u naše ormare. S klasičnim mornarskim izgledom i šarmom francuske rivijere, prugasti uzorak kao ljetni izbor naizgled nije ništa novo i uzbudljivo. Iako prvu reakciju na prijedlog prugastog uzorka za savršenu ljetnu kombinaciju najbolje opisuje scena iz filma Vrag nosi Pradu u kojoj jednako predvidljivi prijedlog predstavlja cvjetni uzorak za proljeće, nova sezone omiljenim prugicama dala je novo i svježe lice. U spoju s trendi off the shoulder siluetom, prugasti uzorak ove sezone prelazi granicu poznatog i stvara zaista savršene ljetne komade.

VIKEND KOMBINACIJA KOJA SPAJA NOVI TREND I VJEČNI LJETNI KLASIK

U jednostavnoj igri prugica i prozračnih materijala krije se savršena vikend kombinacija. Udobnim i prozračnim prugastim komadima dašak ležerne elegancije donose otkrivena ramena. Kao omiljeni detalj ove sezone, off the shoulder silueta krasi omiljene ljetne favorite prugastog uzorka. Od svestrane haljine do ljetnog topa i razigranog kombinezona, svaki prugasti komad šarmantniji je u spoju s novom, trendi siluetom.

Dok će prugasta haljina spuštenih ramena biti jednostavan, ležeran i chic vikend izbor, u spoju prozračnog prugastog topa off the shoulder siluete i traper šorca krije se još jedna odlična vikend kombinacija. Bilo da tople ljetne dane provodite uz obalu mora ili na užarenim gradskim ulicama, kombinezon će stvoriti razigrani vikend look idealan za svaku destinaciju. U spoju s omiljenim sandalama, klasičnim espadrilama ili udobnim platnenim tenisicama, spoj prugastog uzorka i otkrivenih ramena je vikend kombinacija koju morate isprobati.

Kako prugasti uzorak kao ultimativni ljetni klasik nositi na nov način? Istovremeno ležerni i šarmantni, klasični i trendi komadi koje krase prugice i otkrivena ramena pronašli su put do ormara naših omiljenih Insta djevojaka. Nekoliko odličnih vikend prijedloga iz njihovih ormara donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori