Slovenski brend s cool basic komadima koje ćete obožavati

Slovenski brend s cool basic komadima
koje ćete obožavati

Ako ste posjetili Ljubljanu, u šetnji njezinim centrom zasigurno ste zamijetili predivne stvari u izlozima malih, nezavisnih dućana. Od dekorativnih detalj za dom s dozom skandinavske jednostavnosti do cool odjevnih komada s dozom udobnosti, svaki od dućana donosi pomno odabranu kolekciju neodoljivih stvari za vaš ormar i dom. Jedan od popularnih concept storeova je GUD Shop koji ćete pronaći u samom centru Ljubljane, tik u obalu rijeke Ljubljanice. Među pomno odabranim stvarima svjetskih i slovenskih brendova zamijetili smo jednostavne, razigrane i nevjerojatno cool komade slovenskog brenda Zulu Zion.

ZULU ZION: SLOVENSKI BREND IZA NAJCOOL STVARI

Objavu dijeli GUD shop (@gud_shop)

Iza slovenskog brenda Zulu Zion nalaze se Miha i Dijana Rolc, bračni par koji je svoju iskustvo u grafičkom dizajnu i komunikacijama te svoju kreativnost odlučio spojiti u kolekciji modnih dodataka. U potrazi za savršenim modnim dodatkom koji će transformirati igrom boja i uzoraka, Miha i Dijana odlučili su se za modni dodatak za kojim baš svi svakodnevno posežemo, čarapama. Iza čarapa koje su se odmah istaknule upečatljivim uzorcima i jarkim bojama nalazio se spoj kvalitete i promišljenog dizajna koji je sasvim jednostavnom svakodnevnom modnom dodatku dao novu dimenziju i novi izgled.

Od jednostavnih grafičkih oblika do duhovitih ilustracija, iza svake nove kolekcije čarapa popularnog slovenskog brenda nalazi se uvijek prepoznatljivi Zulu Zion potpis, ali uvijek nova inspiracija. Nostalgija za ludim i šarenim osamdesetim godinama prošlog stoljeća i podsjetnici na najbolje od njezinih modnih i glazbenih trendova poslužili su kao inspiracija za posljednju vrckastu kolekciju neodoljivih čarapa koje će biti onaj posebni dodatak svakom outfitu.

Jednostavna zimska kapa je još jedan nezaobilazan modni detalj od kojeg se ne odvajamo čitave zime, a koje je Zulu Zion tim svoj potpis dao u natpisu Hustle izvezenom šarenim slovima. Uz razigrane modele čarape kojima nećete moći odoljeti i toplu zimsku kapu, u trenutnoj ponudi brenda možete pronaći i nekoliko odličnih odjevnih komada koje donose prepoznatljivu igru jednostavnim oblicima i bojama te udobnost i kvalitetu koja će ih instantno pretvoriti u favorite unutar vašeg ormara. Zulu Zion basic odjevni komadi u ne tako basic izdanju su udobne majice kratkih rukava i sportske majice. Prepoznatljivi Zulu Zion dizajn pretvorio ih je u savršene svakodnevne komade s dozom urbanog šarma koji će se istaknuti u svakoj ležernoj kombinaciji.

Kako bi spremni zakoračili u novu godinu u svoju Zulu Zion košaricu dodajte i predivan zidni kalendar. Sve komade možete pronaći i naručiti preko u online shopu na njihovoj službenoj stranici zuluzion.com, dok sve novosti i novitete možete pratiti i na njihovom službenim Instagram i Facebook profilima.

zulu-zion-sweatshirt-light-grey

zulu-zion-sweatshirt-grey

zulu-zion-sweatshirt-blue

zulu-zion-tshirt-burger

zulu-zion-tshirt-planet
zulu-zion-tshirt-jumbus
zulu-zion-tshirt-eclipse

zulu-zion-kapa-hustle

zulu-zion-čarape-basic

zulu-zion-čarape-summer

zulu-zion-čarape-officepack

zulu-zion-čarape-weekpack

zulu-zion-kalendar

Foto: Instagram, Zulu Zion

Učitati još
Zatvori